2

Hotel Helena 2

Член на БХРА

Слънчев Бряг – север, Вилна зона „ЗОРА”/до супермаркет „ЗОРА”
++ 359 878 254 807;+ 359 554 234 74
+ 359 554 234 76
office@hotelhelena2.com
www.hotelhelena2.com