Archive

Освещаване на новата реколта и автентичен празник във Винарска изба TODOROFF

02.10.2009

В комплекс Wine&Spa Hotel TODOROFF се предлагат авторски винотерапевтични програми

На 26 септември 2009 г. във Винарска изба TODOROFF се събраха много гости и приятели на виното. Лично семейство Петя и Иван Тодорови посрещнаха гостите си с хляб и мед. Празникът уважиха много гости от страната, както и туристи от Япония, Германия и Австрия. Ансамбъл „Накит” от Пловдив и ансамбъла на брестовишките баби се погрижи за създаването на автентичната атмосфера по събирането на реколтата и мачкане на гроздето. Бяха дегустирани новите вина на TODOROFF 4 Friends и Sanus Per Vini. Празникът освен с вино беше запомнен и с многото брестовишки кулинарни специалитети, приготвени от майстор-готвачите на Вино и СПА хотел TODOROFF.

TODOROFF

Винарска изба TODOROFF е специализирана в производството на лимитирани партиди висококачествени вина. Вината TODOROFF са сред едни от най-награждаваните български вина на международни конкурси. През последните три години в новите лозови масиви на избата са инвестирани около 1 500 000 лв. Избата притежава 520 дка нови лозови масиви. През тази година са подновени още 180 дка от старите лозя, а до 2011г. лозовите насаждения на избата ще достигнат общо 1000 дка.

Гостите празнуваха и във Wine&Spa Hotel TODOROFF, предлагащ атрактивни решения за свободното време с възможност за бизнес, винен и SPA туризъм. SPA център ТODOROFF е единственият досега в България, който предлага авторски винотерапевтични програми. Процедурите са разработени на основата на активните съставки в екстрактите от грозде и лозови листа, натурално масло от студено пресовани гроздови семки и микронизирани джибри.

TODOROFF

Хотелът предлага 15 стилно обзаведени стаи, студия и апартаменти, две оборудвани с мултимедия конферентни зали за 20 и 40 човека, както и дегустационна зала. Тук е подредена експозиция от частната художествена галерия TODOROFF, която се обогатява всяка година с творби от Националния конкурс „ГАЛЕРИЯ TODOROFF” на тема: «Философията на виното и живота». В изграждането на комплекс TODOROFF са инвестирани 3,6 млн. лева. В хотела работи персонал от 35 човека, от които 90 на сто от които са местни хора от с. Брестовица. Хотелският комплекс и винарската изба дават работа на 60 човека.


  Назад към Новини