Archive

Полезна информация за хотелиери и ресторантьори в новия брой на сп. HOtels&REStaurants MAGazine

19.05.2009

Темата на списанието този път е закуската в хотела

Майският брой на списание HOtels&REStaurants MAGazine е посветен на закуската - един от най-важните елементи за потребителската оценка на хотела. От темата на броя хотелиерите ще научат какви са особеностите на луксозната закуска във висококатегорийните обекти, какво трябва да има на бюфетите в „ол инклузив” хотелите, както и кои са компонентите на здравословната закуска, която в последните години става все по-актуална.

В секцията "Туризъм" ще се запознаете с Маастрихт - бутиковата дестинация на Холандия, която пленява туристите със своя неповторим чар. Как приключи зимният сезон и какво да очакваме от летния - тези теми също са във фокуса на секцията.

Специално за хотелиерите представяме разкошния хотел "Чираган палас Кемпински" в Истанбул - място, където думата лукс придобива съвсем друго значение. В секция "Хотели" ще намерите и полезна информация за конферентния сегмент - колко и какви събития планират вашите корпоративни клиенти през настоящата година.

Рубриката "Профили" е посветена на Ангел Станков, шеф-готвач на "Ястребец Wellness & SPA". За ресторантьорите ще бъде полезно да разберат как да поддържат перфектна чистота в кухнята, ресторанта и бара, както и да научат тайната на бутиковия сладолед и възможностите да бъде приготвян на място в ресторанта или бара.

BHRA


  Назад към Новини