Archive

Новият брой на Hotels&Restaurant Magazine ни води по пътеките на религиозния туризъм

22.04.2009

Прочете още за предимствата и недостатъците на двата похвата: ранни записвания и last minute

Религиозният туризъм е сред най-перспективните в световен мащаб, показват редица изследвания. В свят на глобализация и нестихващи емигрантски потоци, хората все повече пътуват, за да открият своето минало, потекло и да утвърдят вярата си. От темата на новия брой на сп. HoReMag ще научите какви са особеностите и същността на религиозния туризъм, какви са условията за развитието му у нас и кои са обектите, подходящи за тази дейност.

Профилът на броя ще ви запознае с генералния мениджър на два от най-реномираните хотели на веригата „Планекс хотелс“ - „Бутик Сплендид“ и „Романс“ Светлана Кирилова.

От туристическата секция ще научите какъв е все още неизползваният, но голям потенциал на румънските туристи, както и какви са предимствата и недостатъците на двата похвата: ранни записвания и last minute.

В секция „Хотели“ ще намерите съветите на международния консултант по хотелиерството Дейвид Бръдни, който твърди, че сега не е време за ограничаване на продажбите и маркетинга, както и поглед отвътре в едно от най-реномираните висши училища за хотелиерски мениджмънт в Европа – Maastricht Hotel Management School.

В ресторантската секция на списанието продължава разказът за кулинарния форум „Концепции 2009“. Ще намерите още и интересна информация за лятното здравословно меню и особеностите на гръцката кулинария.

BHRA


  Назад към Новини