Archive

Предстои XXVI Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо” от 26 до 28 февруари 2009 г. в София

09.02.2009

Покана към членовете на БХРА за участие на щанда на асоциацията и в съпътстващата програма на най-голямото изложение в туризма

От 26 до 28 февруари 2009 г. в НДК в София ще се проведе най-престижната борса в България - над 350 изложители от България и чужбина са заявили участие в XXVI издание на Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”. Сред международните участници в борсата са заявили участие Гърция, Турция, Испания, Кипър, Хърватска, Италия, Тайланд, Чехия, Великобритания, Австрия, Русия, Египет, Малта и Перу.

За първи път в борсата ще участват фирми от Португалия и Тунис, както и нови фирми от България. Най-много са фирмите, които ще представят Турция, Гърция и Италия. Признание за авторитета на „Ваканция и СПА Експо” и в чужбина е участието на Националните туристически организации от Гърция, Турция, Испания, Кипър, Австрия.

Представянето на Държавната агенция по туризъм е организирано на принципа на новото туристическо райониране на страната с участието на представители на отделните райони. Традиционно и активно е участието на най-големите неправителствени организации в българския туризъм: БАТА, АБТТА, БТК, БХРА, БААТ, РТА “Стара планина” и др. Положителна тенденция тази година е обединяването и по-комплексно представяне на туристическия продукт на отделните общини на “Ваканция и Спа” 2009.

Със самостоятелни щандове в борсата участват 26 общини. Над 10 са щандовете на медийните партньори, както и други медии: сп. „Одисей”, сп. “ХоРеМаг”, сп. „Туризъм и отдих”, сп.Tour.bg,Travel TV,Travel Magazine, в.“Сега” – Туризъм, сп.”The Explorer България”, сп.”Highlights”, сп. “Vagabond”.

По традиция „Ваканция и СПА Експо 2009” ще предложи на участниците и гостите интересна съпътстваща програма, която ще включва дискусии, срещи, представяния, презентации посветени на актуални пробеми от развитието на международния и вътрешен туризъм.

Тази година организаторът ПРИМ ЕКСПО е подготвил изненада за посетителите на XXVI издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”: томболата 5 х 5 х 5 - „Пет въпроса, пет участника, пет награди”. Тези петима щастлививци, които отговорят кратко на пет въпроса, свързани с туризма и пуснат листовката в кутията на късмета, поставена на щанда на организатора на борсата – ПРИМ ЕКСПО (централно фоайе – щанд 0.1), ще се борят за пет чудесни пътувания и преживявания.

Наградите се осигуряват от известни членове на БХРА, които още веднъж доказват вниманието си към българските туристи и желанието си всички в туристическата гилдия заедно да подкрепят българския туризъм. В томболата 5 х 5 х 5 - „Пет въпроса, пет участника, пет награди” са включени:

Безплатен уикенд за двама в четиризвездния хотелски комплекс „Скалите” в Белоградчик

BHRA

Безплатен уикенд за двама в четиризвездния СПА хотел „Рич” във Велинград

BHRA

Безплатен уикенд за двама в тризвездния хотел „Жасмин” в София

BHRA

Два безплатни куверта за пиано-бара в петзвездния Гранд хотел „София” в София

BHRA

Два безплатни куверта за вечеря в ресторант „Модера” във Варна.

BHRA


Тегленето на томболата ще бъде на 28 февруари т.г. – събота, в 12.00 ч. на щанда на организатора на борсата – ПРИМ ЕКСПО (централно фоайе – щанд 0.1). Имената на наградените ще бъдат съобщени по Дарик Радио и TRAVEL TV и обявени на сайта на борсата www.holidayfair-sofia.com. Наградените посетители ще получат своите ваучери до 10 март т.г и ще могат да използват наградите си до края на 2008 година.


  Назад към Новини