Archive

Проектът “Виж България” разкрива нови възможности за българските хотели и насочва към тях интереса на хиляди потребители на Интернет от цял свят

05.01.2009

“Интернационални софтуерни и информационни услуги” - София прилага компютърни аудиовизуални технологии за представянето на хотели, общини, културни, исторически и природни забележителности

Вече от няколко години “Интернационални софтуерни и информационни услуги” - София прилага компютърни аудиовизуални технологии за представянето на хотели, общини, културни, исторически и природни забележителности. Представянето е нагледно, озвучено на различни езици и включва множество отделни теми, всяка от които може да бъде избирана и показвана самостоятелно. Това го превръща и в много подходящо средство за предизвикване на интерес за посещение или за влагане на инвестиции.

Записано на диск и опаковано в цветна дипляна, представянето се превръща в подходящ подарък за гости и партньори. По този начин са представени вече редица исторически и природни забележителности, хотели и общини. На базата на създаденото “Интернационални софтуерни и информационни услуги” – София със собствени сили и средства поддържа и развива в Интернет проект, наречен “Виж България”. Проектът дава възможност всеки български хотел да бъде представен нагледно с озвучаване на различни езици пред многохилядна аудитория.

В Интернет на адрес http://www.seebg.net/ с 3722 снимки, 263 панорами и 31 видеоклипа се представят над 45 обекта. Впечатляващият и лесен за възприемане начин на показване привлича множество посетители от България и чужбина. За времето на своето съществуване, въпреки началния етап на създаване, “Виж България” има над 250 хиляди посещения, а средномесечният им брой надхвърля седем хиляди - 40 процента от тези посещения са направени от адреси извън България, като първите пет страни по брой на посещения са Англия, Франция, Германия, Испания и Русия.

Първа стъпка за всеки хотел може да бъде разполагането на фирмен знак във “Виж България” заедно с връзка към неговата страница в Интернет. По този начин посетителите на “Виж България”, привлечени от името на страната ни и от нетрадиционното, лесно за възприемане представяне, се насочват към конкретни предимства на хотела, а това е важна стъпка към увеличаване на броя на туристите. Така “Виж България” се превръща в много популярен портал на българските хотели, който привлича и насочва към тях интереса на хиляди потребители на Интернет от цял свят.

“Интернационални софтуерни и информационни услуги” - София е сред най-новите асоциирани членове на БХРА и сред първите партньори, подкрепили Международната борса „Културен туризъм” – Велико Търново. “Интернационални софтуерни и информационни услуги” ООД може да разработи в срок от три седмици представяне за всеки хотел, в т.ч. и изработка на копия, както и да реализира включване в проекта “Виж България” в Интернет. Информация за условията могат да се получат на тел. 0888 772 330.


  Назад към Новини