Archive

Предстои XIII–то туристическо изложение „Уикенд туризъм“ и съпътстващия го X–ти Фестивал на туристическите забавления и анимации

26.04.2017

Град Русе ще бъде домакин на XIII–то туристическо изложение „Уикенд туризъм“ исъпътстващия го X–ти Фестивал на туристическите забавления и анимации, които ще се проведат в периода 11-13май 2017г. Туристическото изложение и Фестивалът се организират от Oбащина Русе, с подкрепата на Министерство на туризма и са в съответствие с активната политика на Министерство на туризма за насърчаване на вътрешния туризъм и популяризирането на възможностите за целогодишен отдих в страната.

Туристическо изложение „Уикенд туризъм“ и Фестивалът на туристическите забавления и анимации са най-значимите събития в областта на туризма за Дунавския регион.Те допринасят заразвитието на специализираните форми на туризъм и спомагат за преодоляване на сезонната и териториална диспропорция на туристическото предлагане в страната.

Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация ще участва на изложението със самостоятелен щанд. Допълнителна информация можете да намерите на интернет страницата на изложението: www.wt.visitruse.infoи на телефон: 0894 483 012.


  Назад към Новини