Archive

HRS навлиза на българския пазар

28.03.2016

15/03/16, София – HRS(HospitalityandRetailSystems) - водещ доставчик на ИТ решения за индустриите хотелиерство и търговия на дребно в Централна и Източна Европа, Русия, ОНД и Централна Азия, разширява дейността си и навлиза на българския пазар чрез поемането на търговските дейности на HuginSwedaБългария. Този ход е част от стратегическото глобално развитие на HRS. Досега HuginSwedaБългария беше водещият местен доставчик на решения за управление на хотелиерството в България, обслужвайки повече от 200 клиенти за последните 15 години.

Вече 25 години HRS успешно помага на своите клиенти да получават конкурентно предимство като предоставя най-съвременните и ефективни ИТ решения за хотелиерската индустрия и търговията на дребно. Днес компанията има офиси в 19 страни, като предоставя услуги на повече от 2200 клиенти. Компанията ще продължи да предлага на своите клиенти най-модерните ИТ решения за хотелиерството и търговията на дребно.

Успехът на HRS се дължи на индивидуалния подход и специалното внимание към качеството при внедряването и поддържащите услуги, предоставени от екип от професионалисти с дългогодишен опит. Широката мрежа от офиси за поддръжка, на цялата територия на компанията, гарантира, че всички заявки за поддръжка се обработват денонощно, своевременно и професионално. Благодарение на дългогодишния си опит в много различни страни, компанията HRS е натрупала огромен опит по системи за локализация, развитие на локални специфики и подкрепа на местното законодателство.

«Нашата компания се позиционира като надежден бизнес партньор, който предоставя на своите клиенти иновативни и ефективни решения за развитие и управление на бизнеса. Ние предлагаме на новите си партньори в региона най-конкурентните и качествени системи за хотелиерската индустрия и търговията на дребно, както и най-високото ниво на обслужване, 24 часа в денонощието. Започването на работа в България създава нови перспективи за развитието на компанията» - коментира Джоан Воан, главният изпълнителен директор на HRS.

За HRS:

HRS– Hospitality& RetailSystems– международна компания, водещ доставчик на ИТ решения за хотелиерската индустрия и търговията на дребно в Централна и Източна Европа, Централна Азия. Повече от 25 години, компанията се занимава с внедряването и поддръжката на иновативни решения за управление на хотели, ресторанти, обекти за търговия на дребно, стадиони, спа и фитнес центрове. Компанията предлага пълна гама от услуги, включително анализи на предварително дефинирани проекти, доставка на хардуер и софтуер, стратегически бизнес консултации, внедряване и интеграция на платформи, обучение и консултации на персонал, денонощна поддръжка и обслужване на клиентите.

 

За повече информация свържете се с:

Олег Кудрин

okudrin@hrsinternational.com

Hospitality and Retail Systems EOOD

ул.«Калиманци», 22, ап. 1

София 1505 България

T: +359 (2) 944 11 48

Ф: +359 (2) 943 47 00

hrsinternational.com


  Назад към Новини