Archive

Покана за участие в Националния конкурс READ AND TRAVEL („ЧЕТИ И ПЪТУВАЙ”)

10.03.2016

В рамките на 13-то Международно изложение „Културен туризъм” 2016 – Велико Търново, предстои четвъртото издание на Националния конкурс READAND TRAVEL („ЧЕТИ И ПЪТУВАЙ”).В програмата на най-престижния форум за културен туризъм в България от 14 до 17 април т.г. ще бъдат представени номинациите за наградите от Националния конкурс, които ще бъдат връчени на заключителната официална вечер на 16-ти април, събота. В конкурса могат да участват предложения за периода януари-декември 2015 г.за категориите:

• за Голямата награда на журито– най-оригинално събитие в областта на културния туризъм за 2015 г.;

• най-професионални туристически сайтове;

• най-интересни туристически издания (книги, пътеводители, учебници, каталози, албуми, карти);

• най-ефективни журналистически рубрики и публикации (репортажи) по темата на изложението;

• най-оригинални плакати за събития в областта на културния туризъм, организирани от музеи, общини, браншови организации и сдружения, държавния и неправителствения сектор, университети и др.;

Можете да изпратите вашите предложения – линк към туристическия сайт или сайта на проведеното събитие в областта на културния туризъм за 2015 г.; сканирани корици на изданието и страница с издателското каре; сканирани рубрики, публикации и плакати до 20-ти март 2016 г. на е-mail: pr@pr-bg.eu. Всички предложения трябва да са придружени с кратко представяне на официална бланка(до една страница) на сайта, събитието, книгата, рубриката, публикацията (репортажа), плаката и др. По ваша преценка можете да приложите снимки или сканирани документи, които подкрепят предложението ви. Текстът на служебна бланка трябва да съдържа координати на участниците в конкурса: лице за контакти (име, телефон, е-mail, сайт, адрес). Допълнителна информация можете да намерите на сайта www.read-travel.eu – в секция Конкурс Read & Travel. 


  Назад към Новини