Archive

Възможности за представяне на български фирми на деловия туристически форум “Тамбовски панаир на пътешествията”

15.09.2014

В периода 11-12 октомври 2014 г. Посолството на Република България в РФ, Службата по търговско-икономически въпроси при Посолството на Република България в РФ и Центърът на промишлеността на Република България в Москва организират национално участие на България в рамките на Международния Покровски панаир в град Тамбов. В рамките на панаира на 11 октомври 2014 г. ще се състои и Делови туристически форум “Тамбовски панаир на пътешествията”. На България е предоставена възможност да презентира туристическия потенциал на страната, възможностите за целогодишни туристически пътувания и укрепване на здравето, за детски и семеен отдих и др. За тази цел организаторите предоставят на Посолството на Република България /СТИВ и ЦПРБМ/ и заинтересованите български фирми:

- възможност за презентация на България по време на Кръглата маса на тема «Продвижение туристических ресурсов территории» пред професионалистите от туристическия бизнес в региона;

- безплатна изложбена площ и изложбено оборудване (по предварителна заявка за участие) в съпътстващото Форума туристическо изложение;

- възможност за прожекция на рекламни филми и презентации пред участници и гости на форума;

- възможност за провеждане на рекламни акции и конкурси, които да привлекат вниманието към туристическите възможности на България.

Участието в мероприятието е безплатно. Желаещите да участват е необходимо да попълнят заявка и да я изпратят в СТИВ-Москва на е-mail: kzhekova@yandex.ru до 20.09.2014 г. За допълнителна информация можете да се обръщате към Катя Жекова, ръководител служба СТИВ – тел.: + 8 9253580038.


  Назад към Новини