Архив

Дискусия по проблемите на туризма

23.01.2007

Регионалната асоциация по туризъм - Стара Загора организира първата регионална конференция по проблемите на туризма и туристическото развитие в Стара Загора и региона в условията на нова Европа

На 26 и 27 януари 2007 г. ще се проведе първата регионална конференция по проблемите на туризма и туристическото развитие в Стара Загора и региона. В конференцията са поканени представители на областна администрация - Стара Загора, Сливен, Ямбол, Габрово, Хасково, Пловдив, депутати, представители на всички общински администрации от област Стара Загора - Казанлък, Гурково, Раднево, Гълъбово, Опан, Николаево, Братя Даскалови, Мъглиж, Чирпан, Павел Баня, туристически сдружения, представители на всички висши учебни заведения от региона, предприемачи и бизнес партньори от региона. Ще присъстват и представители на Държавната агенция по туризъм, Министерство на регионалното развитие и благоустройство, Министерство на земеделието и горите и неправителствени организации, които ще споделят своя опит и знания в три основни направления: обсъждане на новият Закон за туризма - представяне, дискусия; обсъждане на възможностите за усвояване на средства по линия на новите структурни фондове и приложението на ПЧП в сферата на туризма - представяне, дискусия; обсъждане на новите изисквания и прилагането на системата за контрол НАССР - представяне, дискусия.

Конференцията ще се проведе в следния порядък - първи ден: в зала на Областна управа в град Стара Загора; втори ден в конферентна зала на комплекс "Орфей" - град Стара Загора.

За повече информация и попълване на регистрационния формуляр за участие можете да се обърнете към Регионалната асоциация по туризъм - Стара Загора на тел: 042/693 468, GSM: 0896 752 526, е-mail: rat_starazagora@abv.bg, www.rat-stz.hit.bg, rat_starazagora@dir.bg.


  Назад към Новини