Архив

“Хепи” получи диамантена награда за лидер в туристическата индустрия на Международната хотелиерска и ресторантьорска асоциация (IH&RA) - „Кристален глобус”

29.01.2010

Happy Bar & Grill покори „Еверест” в ресторантьорство

На 47-ия годишен конгрес на Международната хотелиерска и ресторантьорска асоциация (IH&RA)ИХРА, който се състоя от 18 до 21 януари т.г. в Сърбия (Белград), веригата ресторанти Хепи бе удостоена с „Кристален глобус” - най-престижната международна награда за ресторантьорство. Диамантената награда за лидери в туристическата индустрия на IH&RA е най-голямото признание за целия екип от професионалисти в Хепи, след 15 години силно присъствие на пазара. Днес IH&RA обединява над 300 000 хотела и 8 000 000 ресторанта от цял свят.

Веригата ресторанти “Happy Bar & Grill” е единствената българска верига ресторанти, член на IH&RA, която е получавала толкова голямо световно отличие, равняващо се на покоряването на „Еверест” в ресторантьорството.

БХРА

Наградата бе връчена лично от президента на IH&RA, д-р Гасан Аиди, под аплодисментите на най-известните хотелиери и ресторантьори от цял свят. На награждаването присъства и делегацията на БХРА, водена от председателя Благой Рагин, който с гордост поздрави представителите на Хепи и им честити получаването на най-високата международна награда в ресторантьорството.

Тази престижна награда е огромна отговорност за целия екип на „Хепи” и мотивация да се задържи на върха, и да продължава да радва клиентите си. Наградата „Кристален глобус” е категорично доказателство, че ресторантьорството в България е не само добре развито, но има и професионалното самочувствие да участва в най-престижните международни конкурси и да ги печели.


  Назад към Новини