Архив

„Хепи” и „Капитан Кук” изпратиха 2009 година с две престижни професионални отличия

15.01.2010

Орлин Попов, изпълнителен директор на „Хепи” ЕАД: „Щастлив съм, че след 15 години силно присъствие на пазара, веригата ресторанти „Хепи” стана носител на най-престижната награда на БХРА - за най-голям принос в развитието на ресторантьорството в България”

„В края на изминалата 2009 г., „Хепи” и „Капитан Кук” бяха удостоени с две от най-престижните награди на БХРА. Изключително много благодаря на УС на асоциацията за високата оценка. Щастлив съм, че след 15 години силно присъствие на пазара, веригата ресторанти „Хепи” стана носител на най-престижната награда на БХРА - за най-голям принос в развитието на ресторантьорството в България. За нас е изключителна чест да получим единственото по рода си такова отличие, което се дава за първи път от БХРА. Фактът, че то е присъдено от професионалисти, го прави още по-ценно за нас.

„Хепи” получи и още една толкова голяма награда за луксозния си специализиран рибен бранд „Капитан Кук”, продукт на същата компания, който стана рибен ресторант на България за 2009 г. Ще продължим да се стараем и в бъдеще да работим със същия професионализъм и да даряваме любов и грижа на нашите клиенти.”, сподели за сайта на БХРА – www.bhra-bg.org г-н Орлин Попов, изпълнителен директор на „Хепи” ЕАД

Хепи

Хепи

Брандовете на „Хепи” са: Happy Bar & Grill - верига от ежедневен тип ресторанти на пълно обслужване с 22 целогодишни и 2 сезонни заведения в България и едно в Барселона, Испания; „Капитан Кук” – висш клас рибни ресторанти, „Саса” – висш клас японски ресторанти, „Старо село” – традиционен български ресторант, Експрес кафе – ресторант за бързо хранене, индустриален кетъринг – обслужващ персонала на 25 фабрики, училища, държавни и общински организации. Приоритетите на „Хепи” са: винаги усмихнати и доволни клиенти, винаги много вкусна и здравословна храна, винаги бързо и вежливо обслужване. Единни стандарти за работа, меню разработено от специалисти на база анализ на потребителското търсене и световните тенденции – обновява се 2 пъти годишно, собствени медии – ТВ, радио, списание и вестник.

В „Хепи” са изключително горди с над 2 500 служители на компанията, обучени да дават всичко от себе си, преминали обучение в учебния център и Хепи Академията. В компанията е въведена НАССР система, а в производствените звена от които се извършват доставките към ресторантите има внедрен и работещ стандарт ISO 22 000:2005. „Хепи” ЕАД е носител на множество награди от: Международна награда за туризъм, хотелиерство и кетъринг индустрия; сп. „Бакхус” – 2007 г.; Балкански алианс на хотелиерските асоциации (ВАНА) – 2007 г.; Национален конкурс „Готвач на Годината – 2007”; сп. „Туризъм и отдих”; Община Варна; Реклама Експо 2008; Любима марка за 2008 г.

Хепи

„Капитан Кук” е първият истински рибен ресторант в България. Веригата е основана през 2002 г. Днес е най-популярното и посещавано заведение висш клас за ценители на рибната кухня. Ресторанти от веригата има в София и Варна, като местата във всеки от тях са от 140 до 260.

В основата на известността на ресторантите „Капитан Кук” е уникалният начин на приготвяне на рибата – в т. нар. покрита B-B-Q пещ JOSPER. В ресторантите е въведена НАССР система, а в производствените звена от които се извършват доставките към ресторантите има внедрен и работещ стандарт ISO 22 000:2005. Добрият вкус и качество, както и неговото поддържане и гарантиране е от основно значение за ресторантите „Капитан Кук”


  Назад към Новини