Архив

Райфайзенбанк (България) ЕАД получи Годишната награда на БХРА в категория „Банка с особени заслуги към българския туризъм в условия на световна криза” за 2009 г.

08.01.2010

Надежда Михайлова, прокурист и член на Управителния съвет на Райфайзенбанк (България) ЕАД: „Продължаваме да подкрепяме бизнеса и особено важната за страната ни eкспортно ориентирана туристическа индустрия”

„От името на Управителния съвет на Райфайзенбанк искам да кажа, че тази награда е изключително важна за нас, защото се връчи в трудната за всички 2009 година. Тя е значимо признание и защото Райфайзенбанк продължава да подкрепя бизнеса и особено важната за страната ни eкспортно ориентирана туристическа индустрия", заяви за сайта на БХРА – www.bhra-bg.org Надежда Михайлова, mрокурист на Райфайзенбанк. „Към третото тримесечие на годината Райфайзенбанк има пазарен дял в корпоративното кредитиране над 10 %, като е финансирала проекти в туризма за близо 220 милиона лева”, допълни тя.

Райфайзенбанк

Райфайзенбанк

Райфайзенбанк (България) ЕАД е водеща универсална банка и финансова група с 15-годишна история в страната. Основана през 1994 г., Райфайзенбанк (България) е 100% собственост на Райфайзен Интернешънъл Банк-Холдинг АГ, компанията, която управлява една от най-големите банкови мрежи в Централна и Източна Европа. Райфайзенбанк (България) е собственик на капитала на няколко дружества за управление на активи, факторинг услуги, компания за недвижими имоти, застрахователен брокер.


  Назад към Новини