Архив

Покана за участие в двудневен интерактивен семинар на тема “Оптимизиране на продажбите и ревеню мениджмънта”

07.01.2010

Световноизвестен американски експерт за пръв път ще е лектор в обучение в България, за членовете на БХРА се предлага специална отстъпка

След серия успешни семинари в САЩ, Южна Америка, Азия и Русия за пръв път в България идва световноизвестният експерт в областта на хотелския мениджмънт Дъг Кенеди. Той ще е гост лектор в двудневен интерактивен семинар на тема “Оптимизиране на продажбите и ревеню мениджмънта”, който ще се състои на 29 и 30 януари 2010 г. в хотел Метрополитън, София. Организатори на семинара са Travel&Hospitality Experts (ТHExperts.bg) и Kennedy Training Network.

Дъглас КенедиДъглас Кенеди е президент и основател на компанията Kennedy Training Network със седалище Флорида, САЩ. Той е един от най-известните трейнъри в сферата на гостоприемството в света. Над две десетилетия Дъг Кенеди участва в конференции на различни асоциации, провежда семинари за управители на компании и хотелски вериги, организира обучения за различни хотели.

До момента над 10 хиляди души са участвали в неговите трейнинги и семинари, организирани в различни части на света – не само в цяла Северна Америка, но и в Южна Америка, Азия и Русия.

През последните години Дъг Кенеди е организирал обучения и семинари в топ-веригите Intercontinental Hotels Group, The Ritz-Carlton, Marriott International, Hilton, Best Western Hotels, Starwood Hotels & Resorts, Leading Hotels of the World, Walt Disney World Swan/Dolphin, The Venetian Las Vegas, The Breakers of Palm Beach, Pegasus Solutions/Utell, Kimpton Hotels, The Peabody Hotel Group, и Rosewood Hotels & Resorts.

Негови публикации излизат в най-авторитетните издания в областта на гостоприемството като Hotel & Motel Management, eHotelier, Hotel Online, Hotel News Resource, 4Hoteliers, както и в българското списание ХОРЕМАГ. Именно това му позволява постоянна да общува със собственици и управители на хотели и в най-затънтените кътчета на света. По време на семинарите си той намира общ език както с обикновени служители на компаниите, така и с висшето им ръководство и успява да бъде полезен за всеки.

Семинарът ще бъде полезен за собственици на хотели, генерални мениджъри, директори продажби и маркетинг, ревеню мениджъри и др., свързани с генериране на печалби. Защо да участвате? Ето поне четири основни причини:

1. Дъглас Кенеди е световно признат за един от най-добрите трейнъри в областта на хотелиерството.
2. Ще получите актуални познания по отношение на продажбите на хотелски услуги, които ще можете да предадете на служителите си.
3. Ще можете да приложите наученото и да повишите приходите в хотела си.
4. Промоционална цена на семинара за дебюта в България. При цени, които варират между 900 и 1500 долара на човек за двудневно обучение в различните световни дестинации /без включени нощувки и транспорт/, за първия му семинар у нас цената варира между 500 и 750 лв в зависимост от датата на записване.

В рамките на интерактивния двудневен семинар-трейнинг Дъг Кенеди ще даде на участниците нови познания и ще предостави практически инструменти:

- Как да се повишат продажбите в хотела и откъде да започнем?
Всички сме чували твърдението «Ще повярвам само на собствените си очи!» Днес истинските мениджъри казват друго: Ще видя, когато повярвам. И хотелите, управлявани от песимисти, и онези, които имат мениджъри-оптимисти, получават именно онзи приход, който очакват да получат. В тази част на семинара Дъг Кенеди ще разкаже как оптимизмът и песимизмът се проявяват във всекидневните срещи на мениджърите и как оказват влияние върху тяхната работа.

- Максимално използване на всички канали за продажби. Обзор на моментната ситуация и тенденциите в областта на онлайн дистрибуцията, социалните мрежи и други потребителски средства за масова информация, и как тези тенденции продължават да променят индустрията на гостоприемството.
В тази част на семинара Дъг Кенеди ще разгледа съвременните тенденции в индустрията на гостопримеството: прекалено информирани гости; прекалено голям избор на варианти; гости, които докато правят резервазия, са заети с няколко неща едновременно, и др.

- Повишаване на приходите – задача на всеки служител
Мнозина хотелиери много добре знаят как се управляват приходите. Това е чудесен шанс да научите от Дъг Кенеди каква е ролята на всеки отдел в хотела за повишаване на приходите – независимо дали става въпрос за увеличаване на продажбите, за намаляване на разходите и/или увеличаване на удовлетвореността на гостите.

- Повишаване на ефективността на всеки етап от продажбите
Тук Дъг ще разгледа подробно всеки етап от цикъла на продажбите и ще разкаже как да се преодоляват спънките. Ще разберете, че вниманието към дребния детайл може да ви помогне да продавате по-успешно от вашите конкуренти, а също и да ги превъзхождате по качество на обслужването.

- Идеи за повишаване на ефективността на резервациите. Как да не изпуснем госта.

Участниците в трейнинга ще се запознаят със стратегията за продажби по време на резервации и с най-добрите практики, които Дъг Кенеди е споделял с водещи компании в сферата на гостоприемството. Използвайки SAILS като акроним, участниците на тренинга ще научат как да трябва да се обучава персоналът по следните въпроси:

Умение да се използва ситуацията: Как да използвате «легендата» на обаждането в отдел „Продажби”

Атрактивното описание: Атрактивното описание от типа "специално за госта" – ключ за успешни продажби чрез канала за резервации

Насочващи въпроси в процеса на продажбите: Как насочващите въпроси в процеса на резервиране позволяват да се установи отношение на доверие с госта.

Интерактивното слушане: Как да накараме госта да слушае по-активно и как да се въвлече в продажби с помощта на интерактивна техника

Затваряне на сделката: Дъг Кенеди ще запознае участниците с различни техники за ефективно затваряне на сделката в процеса на резервиране.

- Как да се повишат приходите от допълнителни продажби на рецепция
Тази част на трейнинга ще позволи на участниците да чуят от Дъг Кенеди полезни съвети, свързани с обучението на служителите на рецепция за увеличаване на приходите от гостите и потенциалните клиенти: Продажби на walk-in’, sell-up, техника за администриране на каналите за продажби, обосновка на тарифите и други техники за работа с потенциални клиенти.

- Преоткриваме електронната поща като най-перспективен канал за продажби.
Някои гости предпочитат да направят резервация по имейл, а не по телефона или чрез сайта на хотела. В тази част на трейнинга Дъг Кенеди ще сподели неоценими идеи във връзка с използването на електронната поща като особен канал за продажби, а също как да се разпределят и приоритезират отговорите, както и как да се персонифицира общуването с госта по имейл.

- Оценка на ефективността на отделите за резервации и продажби.

Поставяне на цели, оценка на резултата.

Тук ще научите как да оценте ефективността на отделите резервации и продажби и как да използвате най-функционално мениджърските отчети.

- Разбиране на важността на доброто обслужване на всеки етап от “жизнения цикъл” на клиента.

Макар че повечето трейнинги на Дъг Кенеди са фокусирани върху хотелските продажби и оптимизирането на приходите, той винаги отделя голямо внимание на безупречното обслужване. Засилената роля на интернет при споделянето на впечатленията на гостите налага да се създаде атрактивна представа за хотела в мрежата на всички етапи на общуване с потенциалните клиенти – от първия контакт с госта до неговото изпращане.

Ако имате въпроси към Дъг Кенеди, свързани с текущата Ви работа, можете да ги зададете предварително на email: info@thexperts.bg или thexpertsbg@gmail.com, за да получите възможно най-изчерпателен отговор или на мобилен телефон 0898 520242. Не се колебайте да се консултирате със световноизвестен експерт по всички интересуващи ви въпроси.

Условия за участие: Броят на участниците е ограничен до максимум 35 души. Целта е да се предостави на всеки участник възможност за пряк контакт с Дъг Кенеди, да получи максимално внимание и възможност да му зададе въпроси, свързани с неговата работа.

При заплащане до 15 януари 2010 г.При заплащане в деня на събитието
650 лв750 лв

Специална отстъпка за членове на БХРА – 10%

Намаление за втори участник от една фирма– 10%
Намаление за трети участник от една фирма – 15%

Цената включва:
Два пълни дни обучение
Два обяда
Четири кафе паузи
Материали, свързани със семинара
Консекутивен превод от и на английски език
Всички участници на семинара ще получат сертификат за успешно преминало обучение.

Регистрационна форма за участие


  Назад към Новини