Архив

Гранд Хотел Димят – носител на Годишната награда на БХРА в категория „Градски петзвезден хотел на 2009 година”

07.01.2010

Най-новият варненски хотелски комплекс, разположен в сърцето на морската столица, очарова с красота, хармония и уникален дизайн

Изключително много благодарим на УС на БХРА за високата оценка, която ни даде. Гранд Хотел Димят стана носител на едно от най-престижните отличия в професионалната туристическа гилдия за 2009 година. Получената награда ни радва много, но и е задължаваща. За напред за екипа на Гранд Хотел Димят остава да защити достойно отредената ни позиция”. С тези думи, специално изпратени за сайтана БХРА – www.bhra-bg.org.

Гранд Хотел Димят

Гранд Хотел Димят

Красота, хармония, уникален дизайн и комфорт, топло посрещане и усмивка докосват гостите, след като прекрачат прага на петзвездният хотелски комплекс Гранд Хотел Димят, разположен в сърцето на морската столица - гр. Варна. Стратегическото местоположение на хотела – в близост до Двореца на култура и спорта и Морската градина е идеално, както за бизнес настанявания, така и за активна почивка.

На разположение на гостите са 4 единични стаи, 69 двойни стаи и един апартамент, разположени на 11 етажа и предлагащи спираща дъха панорама към Варненския залив. Хотелът разполага с открит и закрит паркинг, които обслужват гостите на комплекс” Димят”. Основният ресторант на хотела - ресторант Димят, продължава традицията да изненадва и поддържа кулинарното любопитство на посетителите. Деликатното обслужване и компетентното мнение на сервитьорите ще оставя приятни впечатления. Ресторантът е с капацитет до 120 места.

Конгресният център разполага с 3 зали, които са мултифункционални и предоставят възможност за реорганизация в зависимост от желанията, нуждите и потребностите на гостите и партньорите. Конгресна зала „Рубин“ е с капацитет 150 места разположени на площ от 114 кв.м., Семинарна зала “Перла“ е с капацитет 30 места разположени на 40 кв.м. и Банкетна зала „Юни блан“ с капацитет до 150 места, разположени на площ от 200 кв.м. Чудесните условия за провеждане на срещи осигуряват идеално място за най-различни събития. Центърът предлага възможности за организиране на коктейли, гала- и официални вечери, частни партита, сватби. Той разполага с директна връзка с ресторанта на хотела, което гарантира бързо и качествено обслужване по време на коктейли, кафе-паузи и частни вечери.

„За да задоволим вашите желания и ви накараме да се почувствате като у дома си, сме се постарали да ви предоставим пълната гама от продукти и услуги поднесени професионално”, доказва всеки ден младия и амбициозен екип на хотелски комплекс Гранд Хотел Димят.


  Назад към Новини