Архив

Награда за председателя на БХРА от Съвета по туризъм – София за всеотдайност за развитието на туризма

23.12.2009

Благой Рагин получи грамота заедно с членовете на асоциацията Любозар Фратев и Стефан Шарлопов

Съвета по туризъм

По традиция в навечерието на Коледните и Новогодишните празници, Съвет по туризъм - София връчи грамотите си на колеги от бранша със заслуги за развитието на туризма. В присъствието на много колеги и гости от столицата, както и на г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София, г-н Иво Маринов, заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма, председателят на Съвета по туризъм г-н Витан Иванов обяви имената на най-заслужилите личности за 2009 година.

Съвета по туризъм Съвета по туризъм

Председателят на БХРА Благой Рагин получи грамота за всеотдайност за развитието на туризма, която му връчи председателят на Софийската секция на хотелиерите и ресторантьорите г-н Бранимир Миланов. Наградени бяха и Дамян Лазаров – за развитие на качеството и конкурентноспособността на туристическия продукт; Валери Стоянов – за активно подпомагане на дейността на Съвет по туризъм – София; доц. Николина Попова – за обучението на кадри в туристическата индустрия; Николай Миндов – за развитие на туризма; журналистката Зорница Маркова. За утвърждаване на авторитета на Съветите по туризъм беше отличен г-н Любозар Фратев, член на БХРА, председател на Съвета по туризъм-Пловдив.

Съвета по туризъм Съвета по туризъм

Грамоти от Софийски туристически район получиха г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София – почетен член - за развитие на туризма; г-жа Мариана Кирилова – за развитие на международната дейност на Софийски туристически район; г-н Стефан Шарлопов, член на БХРА – за развитието на Балнео, Спа и Уелнес индустрията в България; г-жа Вихра Огнянова – за рекламиране на Софийски туристически район и г-жа Цветелина Бориславова – за принос в развитието на зимния туризъм.

Съвета по туризъм Съвета по туризъм

Съвета по туризъм


  Назад към Новини