Архив

Годишната награда на БХРА в категория „Бутиков хотел за 2009 година” взе хотел „Глазне” - Банско

21.12.2009

Виктория Стоянова, управител „Геотравел” АД: „Добре дошли в „Глазне” – запазената марка на най-добрите традиции в Банско!”

„Особено сме щастливи, че вторият четиризвезден хотел, отворил врати в Банско преди 10 години, продължава да доказва, че професионализмът и гостоприемството стават все по-ценни на конкурентния туристически пазар.

От името на екипа на хотел „Глазне” благодаря на БХРА за високата оценка и професионалното признание. Добре дошли в „Глазне” – запазената марка на най-добрите традиции в Банско!”, сподели пред сайта на БХРА www.bhгa-bg.org, г-жа В. Стоянова.

хотел Глазне

хотел Глазне

Модерният и уютен хотел „Глазне” предлага на гостите си пълна гама от необходимите за една добра почивка услуги и удоволствия. Хотелът разполага с 60 легла в оригинални помещения, седем фамилни къщи – всяка от които с камина, ресторант, механа.

Скай барът изненадва с неповторима атмосфера под звездното небе, наслада от кафе специалитети, коктейли и сладкиши приготвени в собствената пекарна на хотела. В градината на хотел „Глазне” гостите могат да се насладят на спокойствието, чистия въздух и слънчевите лъчи, а децата да се забавляват в детския кът с люлки и пързалки. Спортният център включва закрит басейн, фитнес, сауна, солариум, масаж и ски гардероб.

Вече десет години „Глазне” пази най-хубавите традиции на гостоприемството в Банско. Доброто име, лоялните клиенти и новите предложения с които изненадват гостите са визитката на хотел „Глазне”, носител на марката за качество „Автентична България”.


  Назад към Новини