Архив

Снежина Стамова – мениджър хотел „Палас Марина Диневи”, кк „Свети Влас” беше получи Годишната награда на БХРА в категория „Хотелски мениджър на 2009 година”

21.12.2009

Човекът, който създава доверие и спокойствие за гостите на хотела: „Трудните икономически условия, в които работихме през последната година бяха истински тест за нас, мениджърите в хотелиерския и туристически бизнес”

„Чувствам се изключително мотивирана да продължа да работя и да се боря с предизвикателствата в туристическия бранш след получаването на тази престижна награда от БХРА. Бих искала да благодаря и на “Диневи Груп” в лицето на Динко и Йордан Диневи, които ми гласуваха доверие за управлението на петзвезния бутиков хотел “Палас Марина Диневи” в „Свети Влас”.

Трудните икономически условия, в които работихме през последната година бяха истински тест за нас, мениджърите в хотелиерския и туристически бизнес. Изправени бяхме пред големи изпитания и пред предизвикателството да се борим и вземаме решения, определящи за бизнеса и развитието на пазара. Също и решения, които носят отговорност за фирмите и хората, които работят в тях.

В този смисъл съм изключително горда от тази награда, защото тя идва именно в този труден момент - годината на световната икономическа криза. Горда и от факта –да получа наградата си: грамота и статуетка от корифеите в туризма , а именно от известните български мениджъри г-жа Мара Дойчинова и г-н Иван Ангелов!”, заяви пред сайта на БХРА www.bhra-bg.org Сн. Стамова.

Палас Марина Диневи

Палас Марина Диневи

Снежина Стамова е завършила „Немска филология”, „Журналистика” и има магистратура от Икономическия университет – Варна, специалност „Икономика и управление на туризма”. Владее отлично четири чужди езика. От 1992 г. до 2005 г. работи в кк „Албена”, като мениджър в сектор „Планиране и анализи”, мениджър в сектор „Ресторанти”, мениджър обучения, управител на хотели. Кариерата й в туризма продължава като комплексен управител на Парк хотел „Одесос” – кк „Златни пясъци” и на СПА хотел „Романс” – кк „Св. Константин и Елена”.

От 2007 г. е мениджър на хотел „Палас Марина Диневи” – „Свети Влас”. Сн. Стамова е изключително подготвен мениджър, който налага професионализъм и творчески идеи в престижния хотел „Палас Марина Диневи”. Определящ принос за атрактивността и привлекателността на хотела имат усилията и таланта на мениджъра Снежина Стамова, която създава атмосфера на спокойствие, приветливост и доверие.

Петзвездният хотел „Палас Марина Диневи” разположен в „Свети Влас” – новата модерна туристическа дестинация, предлага изискан лукс за ценители и романтична атмосфера. „Марина Диневи” – най-горещата точка за купон това лято, най-посещаваното място от родни величия, бизнесмени, светски личности, шоу звезди, топмодели и известни спортисти. Предпочитано място за изложби – гостуване на уникати от фонда на НИМ, конкурси – Мис Сирена, Момиче за милиони, Форум на българската мода, Планет Меджик Гърл, концерти, международни регати, супер кар рали и светски партита.


  Назад към Новини