Архив

Още една награда в успешната история на веригата FPI Hotels & Resorts добави
„Св. Иван Рилски” - „Най-добър ваканционен четиризвезден хотел на 2009 година”

15.12.2009

Гено Шилев, управител: „Радвам се, че FairPlay International построи този прекрасен хотел - той е един от добрите примери за това, че в гр. Банско има качествени инвестиции”

СПА хотел „Св. Иван Рилски”, гр. Банско беше открит през 2008 г. Щастлив съм, че само една година по-късно той вече е забелязан и отличен от професионалната гилдия в лицето на БХРА с престижната Годишна награда „Най-добър ваканционен четиризвезден хотел на 2009 година”. Смятам, че в тази категория конкуренцията в България е изключително сериозна и това е още една причина, която прави наградата много специална за нас.

Хотелът е част от FPI Hotels & Resorts, обявена от БХРА за „Най-успешно развиващата се българска хотелска верига” през 2007 г. Радвам се, че FairPlay International построи този прекрасен хотел. Той е един от добрите примери за това, че в гр. Банско има качествени инвестиции, а професионалният мениджмънт на обекта, от страна на FPI Hotels & Resorts, е гаранция за високото ниво на предлагания туристически продукт в него”, сподели след получаване на голямата награда за сайта на БХРА www.bhra-bg.eu г-н Гено Шилев, управител на СПА хотел „Св. Иван Рилски”, гр. Банско.

СПА хотел Св. Иван Рилски

FPI Hotels & Resorts

Разположен в подножието на Пирин планина, комплекс „Св. Иван Рилски” е построен на площ от 16 000 кв. м. и се състои от четиризвезден хотел и четири апартаментни къщи. СПА хотел „Св. Иван Рилски” разполага с 107 стаи, апартаменти и мезонети; лоби бар. Той предлага конферентен център с три конферентни зали, бизнес център и конферентен бар.

Ресторант „Модерато” е едно от малкото места в Банско, където се предлага европейска кухня със средиземноморски акцент, като специално място е обърнато на здравословните ястия. Механата на хотела разполага с 200 места, винарна и камина. СПА центърът предлага индивидуални уелнес програми, традиционни и съвременни СПА терапии, най-големият закрит басейн в гр. Банско с естествена светлина, оригинална турска баня, класическа сауна, парна баня, ледена стая, инфрачервена сауна и др.

Отвореният свят от услуги, луксозният продукт, високото качество на обслужване и индивидуалния подход с грижа към всеки гост превръщат СПА хотел „Св. Иван Рилски” в желано място за почивка и релакс.


  Назад към Новини