Архив

“Мелиа Гранд Ермитаж” - най-добрият петзвезден ваканционен хотел в България за 2009 година

09.12.2009

Мария Шишкова, директор „Маркетинг и продажби”: „Наградата на БХРА означава много за всички членове на екипа на „Сол Мелиа”, тя е признание за усилията, които полагаме”

„Искам да благодаря на БХРА от името на мениджмънта на „Мелиа Гранд Ермитаж” за изключителната чест, с която ни удостоиха, връчвайки ни тази престижна награда. Искам да благодаря и на всички гости на церемонията по връчване на 13-те Годишни награди на БХРА на 27 ноември т.г. в София, които бяха свидетели на този изключително вълнуващ за нас момент. Този успех не би бил възможен без усилията, упоритостта и ентусиазма на целия екип на „Мелиа Гранд Ермитаж”.

Наградата означава много за всички членове на екипа на „Сол Мелиа”, тя е признание за усилията, които полагаме и вдъхновение да продължим да ги полагаме все по-ожесточено, за да може “Мелиа Гранд Ермитаж” да продължи да бъде най-добрия петзвезден ваканционен хотел в България”, сподели специално за сайта на БХРА www.bhra-bg.org г-жа Мария Шишкова, директор „Маркетинг и продажби” на „Сол Мелиа България”. Защо този хотел спечели наградата на БХРА за 2009 година в категория „Петзвезден ваканционен хотел”?

Мелиа Гранд Ермитаж

Мелиа Гранд Ермитаж

„Мелиа Гранд Ермитаж”, част от веригата Sol Melia, е един от супер луксозните хотели на Черноморското крайбрежие, който комбинира прекрасно разположение заедно с удобства и съоръжения на световно ниво, включващи Level обслужване, разкошни спа процедури, фитнес и спортни програми в релаксираща атмосфера, множество конферентни зали с модерно оборудване.

Хотелът посреща гостите си на крачка от плажа, обгърнат от зеленина в един от най-добрите курорти на България – Златни пясъци. „Мелиа Гранд Ермитаж” предлага висок стандарт в своите 727 стаи и апартаменти. Президентският апартамент е разположен на 2 нива и предлага невероятна гледка към морето. Изгревите и залезите тук са истинско вълшебство. Всяка стая разполага със самостоятелен балкон с прекрасна гледка към морето, басейна или близкия парк и горските хълмове.

Конферентният блок на „Мелиа Гранд Ермитаж”, включващ 7 конферентни зали е създаден с единствената цел да удовлетворява потребностите на своите гости при организирането на конференции и бизнес срещи. Квалифицираният персонал гарантира не само перфектно обслужване за гостите, но и улеснява организацията на всяко специално събитие. На разположение на гостите е и перфектната кухня на ресторантите – основните „Ермитаж” и La Terraza, The Level Lounge, италианския – Al Dente.

Този великолепен хотел предлага всички модерни услуги и обслужване на Черноморското крайбрежие. Неговите просторни два басейна, зони за почивка и слънчеви бани са в пълна хармония с красивите стаи, ресторанти и барове. YHI SPA центърът приветства с разкош и обещание за едно незабравимо лично изживяване.


  Назад към Новини