Архив

Излезе най-вкусният брой на сп. „ХоРеМаг”

19.11.2009

Всичко за винения туризъм – история, развитие, тенденции и маршрути

Ноемврийският брой на списание HOtels&REStaurants MAGazine е посветен на винения туризъм – какво представлява този продукт, как може да се развива той у нас, кои са съществуващите и потенциалните маршрути в България.

В туристическата част ви очаква първа част от една вълнуваща разходка из златния Тунис. Тук ще научите още какво се случи на Осмата годишна среща на АБТТА в Гърция, както и какво да очакваме от настъпващия зимен сезон.

Профилът на броя ще ви запознае със Снежина Стамова, управител на хотел “Палас Марина Диневи” в кк „Св. Влас”. В хотелската част имате възможност да прочетете най-важното от Втората конференция HOSPITALOGY на сп. HOtels&REStaurants MAGazine, посветена на ревеню мениджмънта, на която присъстваха имена от международни хотелски вериги като “Мариот”. Очаква ви и интервю с генералния мениджър на Кемпински хотел Зографски Кай Беренс.

В ресторантската секция е представен най-новият и актуален писък на модата – ресторантите от типа “Плати колкото искаш”. Актуална е информацията за всички в туризма, които се интересуват от това как кризата се отразява върху покупко-продажбата на обекти в ресторантския сектор. От рубриката “Тайни от кухнята” ще разберете и какви вкусотии можете да сготвите с картофи.

HOtels&REStaurants MAGazine


  Назад към Новини