Архив

Бизнесхотелът “Бистра и Галина” в Русе с трета международна награда

24.02.2004

Известният русенски хотел-фондация “Бистра и Галина” беше удостоен с престижната международна награда (New Millenium Award) на туристическата, хотелиерска и кетъринг индустрия, учредена от Клуба на лидерите в търговията (Trade Leaders Club).

Бизнесхотелът “Бистра и Галина” в Русе с трета международна наградаХотелът, един от най-активните членове на БХРА, е носител вече на пет международни и национални награди от откриването си през 1999 г. до днес.

Церемонията по връчване на на 29-те международни награди на туристическата, хотелиерска и кетъринг индустрия на над 150 компании и фирми от цял свят беше организирана на 28 януари 2004 г. в петзвездния хотел “Мелиа Кастилия” в Мадрид. Търговският представител на България в Испания - г-жа Емилия Берова, заедно със секретаря на Клуба на лидерите в търговията - г-н Родригес, връчиха приза лично на г-жа Здравка Бърдарова – управител и собственик на хотел “Бистра и Галина”.

Това престижно отличие е третата международна награда за русенския хотел “Бистра и Галина”, който е носител и на две от Годишните награди на БХРА – за най-добра инвестиция в туризма за 1999 г. и за член на асоциацията, допринесъл най-много за изграждане на туристическия имидж на България за 2001 г.


  Назад към Новини