Архив

На 10 юни 2004 г., само три месеца след откриването на хотел “Царевец” - собственост на “Поликомерс – СГ”, БХРА открива следващият му хотел във Велико Търново - “Премиер”.

17.06.2004

Това е най-новият хотел в регионалната секция на БХРА в старопрестолния град със собственици семейство Ани и Георги Вълеви. Не случайно собствениците получиха престижната награда на асоциацията за 2003 г. – “Ресторант на годината” за своя ресторан “Извора” в с. Арбанаси.

Хотел “Премиер” е разположен в идеалния център на Велико Търново, но в същото време е на тихо и спокойно място, което осигурява комфорт и удобство на гостите. Хотелът предлага 23 двойни стаи (Тwin), 11 спални (King Size) и 9 апартамента. Две от стаите са напълно оборудвани за ползване от инвалиди (изградени са и съответните съоръжения в сградата). Всяка стая има собствен санитарен възел: вани (в 14 от двойните стаи), климатик с локален термостат, телевизор с кабелна телевизия, телефон с достъп до Internet, електронна заключваща система, мини-бар, сешоар и др.

Оборудването на апартаментите включва: собствен санитарен възел - кухненски бокс и бар плот (в 4 от апартаментите), вани в 6 от апартаментите, сауна (в 8 от апартаментите), джакузи (в 2 от апартаментите), сешоар телевизор с кабелна телевизия, телефон с достъп до Internet, електронна заключваща системa, климатик с локален термостат, мини-бар и др.

Хотелът посреща гостите си с уникално просторно фоайе с лоби-бар. Ресторантът на хотела е с възможност да приеме от 60 до 80 гости. “Премиер” има съвременни бизнес център, фитнес и спа център (басейн, сауна, парни бани, солариум, масаж). На разположение на гостите са още рум-сървиз, пране и гладене, рент-а-кар, възможност за получаване на туристическа информация - организиране на екскурзии, предложения за културен туризъм в региона, купуване на сувенири и др.

Новото име на лукса и гостоприемството в старопрестолния град, свързано отново с предприемчивостта и професионализма на семейство Ани и Георги Вълеви е с адрес:





Велико Търново, ул. “Сава Пенев” № 1, тел.: 062/615 555; 603 840; 088 605 65 65, факс: 062/603 850.

  Назад към Новини