Архив

И „ПРИМ ЕКСПО” вече е асоцииран член на БХРА

27.07.2007

Организаторът на „Ваканция” - най-голямата Международна туристическа борса в България вече е част от голямото семейство на БХРА

Международната туристическа борса Ваканция и СПА 2007

Дългогодишното и ползотворното партньорство на БХРА с „ПРИМ ЕКСПО”, чиито резултати всяка година членовете на асоциацията виждат в рамките на Международната туристическа борса „Ваканция” в НДК продължава с нови идеи и с реални успехи. Години наред БХРА представя членовете на щанд в борсата и взима активно участие в творческата програма „Ваканция” - най-значимото международно изложение в българския туризъм.

БХРА

С голям професионален опит в областта на рекламата и дизайна, организаторите на борсата не случайно бяха сред спонсорите на Първата официална среща на Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA) под патронажа на президента на РБългария Георги Първанов, която БХРА организира през юли 2007 г. в кк „Албена”. В рамките на последното издание на борсата през февруари т.г., екипът на „ПРИМ ЕКСПО” любезно предостави съдействието си за присъствието и на BAHA в НДК в София. Сред десетките наградени колеги - участници в борсата години наред са и членове на БХРА, които присъстват със свои щандове и презентации в международното изложение.

БХРА

„ПРИМ ЕКСПО” е дизайнерско студио, ориентирано предимно към работа с корпоративни клиенти в сферата на рекламата, дизайна, организирането и провеждането на панаири, изложения и рекламни събития. Портфолиото на фирмата включва широк диапазон от цялостни рекламни кампании, корпоративен стил до комплекта фирмени материали.

БХРА

Дейността на „ПРИМ ЕКСПО” включва реклама, фирмен стил, графичен дизайн, печатна реклама; цялостно организиране, проектиране и реализация на: панаири и изложения, рекламни и търговски щандове; организиране на рекламни събития и промоции; визуална комуникация и външна реклама; интериор дизайн и обзавеждане.

БХРА

Сред най-известните национални събития на „ПРИМ ЕКСПО” са цялостната организация и провеждане на „Ваканция” - най-значимата международна туристическа борса в България и “СПА ЕКСПО” - специализирано изложение за балнеология, спа и еко туризъм и оборудване. „ПРИМ ДИЗАЙН” и „ПРИМ ЕКСПО” провеждат и специализираното изложение за професионална реклама “РЕКЛАМА ЕКСПО”, което се организира всяка есен в НДК - София.

БХРА

„ПРИМ ЕКСПО” е пълноправен член на Българска туристическа камара, Съвет по туризъм – София, Софийски туристически клъстър, Асоциация на рекламните агенции в България (АРА), Софийска търговско- промишлена камара и асоцииран член на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и Софийско конгресно бюро. Сред постоянните партньори на фирмата са Софийска търговско промишлена камара, Национален дворец на културата, Столична община и ICOGRADA - The International Council of Graphic Design Associations – Световен съвет на националните асоциации за графичен дизайн и визуални комуникации.

Във връзка с предстоящата Международна туристическа борса „Ваканция 2008”, екипът вече подготвя специална програма и много изненади за участниците в предстоящото юбилейно 25-то издание на изложението. За контакти и информация за предстоящата борда “Ваканция 2008”, членовете на БХРА могат да се се обръщат към организаторите: 1421 София, ул.”Акация” № 5-13, вх.Б; тел. 02/865 72 65, факс: 02/865 73 65, e-mail: primexpo@primdesign.com; www.primdesign.com


  Назад към Новини