Архив

Европейски приз за български мениджър за 2007 година

13.07.2007

Наградата в Сараево получи г-жа Елена Иванова, председател на Съюза на собствениците – кк „Слънчев бряг” и заместник-председател на БХРА

На 5 юли т.г. на официална церемония в Сараево – в залата на Народния театър на Босна, в присъствието на десетки известни личности и водещи фирми в различни области на икономиката от Централна и Югоизточна Европа, беше наградена Елена Иванова, председател на Съюза на собствениците – кк „Слънчев бряг” и заместник-председател на БХРА.

Etara

Тя получи европейска награда за популяризиране на българския туризъм й като висше мениджърско признание за постигнати високи резултати в хотелиерстовото. Г-жа Иванова взе единственият за тази година приз за български мениджър като признание от професионалната общност за дейността й в името на туристическия бизнес. За миналата 2006 г. тази награда беше връчена на още един представител на БХРА – тогава европейската награда заслужи г-жа Людмила Ненкова, изпълнителен директор на вк „Ривиера”, член на УС на БХРА.

Etara

Признанието за работата на Елена Иванова е не само в качеството й на председател на Съюза на собствениците – кк „Слънчев бряг”, но и като член на БХРА, носител на Годишната награда на асоциацията за мениджър на 2004 година, носител на Годишната награда на БХРА за „Империал” в кк „Слънчев бряг” - най-добър ваканционен хотел на 2005 година. Като заместник-председател на БХРА г-жа Иванова е част от екипа на асоциацията, който инвестира много усилия и труд за решаване на проблемите на българския туризъм.

УС на БХРА честити наградата на г-жа Елена Иванова с най-сърдечни пожелания за много здраве, успешен летен сезон на Черноморието и нови предизвикателства в туристическия бизнес!


  Назад към Новини