Архив

Знаете ли всичко за концептуалния ресторант, апартхотелът и сомелиера на годината?

10.07.2007

Излезе новият брой на списание HOtels&REStaurants MAGazine

Новият брой на списание HOtels&REStaurants MAGazine ще ви срещне с яхтения туризъм и ще даде отговори на въпросите има ли потенциал България да привлече тези претенциозни, но платежоспособни туристи, къде е мястото ни сред конкуренти като Черна гора, Турция, Гърция и какъв е профилът на типичния яхтсмен.

В туристическата част рубриката “Дестинации” ще ви отведе в Луанг Прабанг - перлата на Лаос, а с “Маршрути” ще надникнете сред скритите тайни на Североизточна България. Какви решения взеха членовете на АБТТА на петото годишно събрание на организацията и заплаха или нова възможност са глобалните климатични промени, са сред другите теми в броя.

В раздел “Хотели” ще се запознаете с Петър Ламбов, мениджър на четиризвездния хотелски комплекс “Извор” в Старозагорски минерални бани, член на БХРА. За хотелиерите са още и темите за апартхотелът – премерен риск или авантюра, фитнесът в хотела, взаимоотношенията с гостите и промотирането на уебсайта.

Концептуалният ресторант – какво представлява и къде го има у нас, ще разберете от раздел “Ресторанти”. В тази част на списание HOtels&REStaurants MAGazine ще научите още защо да имате сомелиер в един голям плюс и кой спечели конкурса “Сомелиер на годината”, както и с каква храна е най-удачно да поднесете виното от сорта пино ноар. Рубриката “Тайни от кухнята” пък ще ви запознае с оризът – ястие за крале и простосмъртни.

HOtels&REStaurants


  Назад към Новини