Архив

Корпоративният изложбен център на Рока България отвори врати в столицата

04.07.2007

Уникалният ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ е част от световната верига изложбени центрове Рока

След почти едногодишно преустройство на голяма част от историческия магазин „София”, която стана собственост на „Рока България” АД в началото на 2006г., корпоративният изложбен център на компанията отвори врати. На официалната церемония при откриването на центъра в столицата присъстваха стотици гости – партньори, бизнесмени, журналисти, колеги и приятели на екипа на „Рока България”. Заедно с официалните гости лентата на Корпоративния изложбен център преряза и кметът на София – г-н Бойко Борисов. С много внимание и изненади, с богата информация за центъра, със стилна музикална програма, домакините посрещнаха цяла вечер гостите си.

Поморие

Изложбеният център е първото място, където се представя пълната продуктова гама на трите марки на „Рока България” АД, а именно – родната Fayans, Roca и Laufen. Уникалното е, че в Корпоративния изложбен център Рока, не се търгува. Идеята е всеки да се чувства свободен да влезе, за да потърси вдъхновение сред изящните порцеланови изделия и иновационни технологии и да открие в тях своя собствен стил. Неангажираността с покупка дава на клиентите свободата да задават своите въпроси, да създават своите проекти, да реализират мечтите си.

Поморие

Центърът за обмяна на идеи ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ предоставя тази възможност - да се срещнете с водещи архитекти, да поговорите със специално обучени консултанти, да разгледате дизайнерски каталози, да намерите своето индивидуално решение, да започнете реализизацията на своя собствен проект. Дистрибуторите в цялата страна могат да помогнат, за да се материализира всяка идея. Най-важното, което клиентите получават от изложбения център на Рока, е голяма доза вдъхновение и увереността, че могат да превърнат всяка мечта в реалност.

Поморие

Група Рока (Roca Group) е известна със своето умение да създава устойчиви във времето инициативи и да изгражда бизнеса си върху неизменни принципи и традиции. Това е следствие от семейния характер на компанията и от ентусиазма, който служителите й влагат в работата си. Българският ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ е част от световната верига изложбени центрове Рока, които са вдъхновени от една и съща идея – за приемственост и развитие, за традиция и иновационност.

Поморие

ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ се помещава в историческия магазин „София”, изпълнен с духа на българското, точно както центровете в други големи европейски столици, като Прага и Барселона имат своята уникалност. Всички те са реновирани сгради на магазини, свързани с историята на страната си.

Нетната цена от 2 млн. евро, които компанията заплати за част от сградата, са достойна инвестиция за магазин, свързан с период от най-атрактивната история на търговията в България. Още 2млн. лева инвестиция в ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ превръщат пространството в много повече от търговски център. Благодарение на „Рока България” АД, старият магазин „София” ще бъде новото средище на дизайна, архитектурата и комуникацията между клиент и хората, създаващи новата култура на банята.


  Назад към Новини