Архив

Хотелски комплекс „Пири” в Банско посрещна лятото с най-новите си туристически атракции

15.06.2007

Димитър Пиришанчин предлага атрактивна почивка, „зелени училища” и отлична спортна база

Пири

Месец юни избраха колегите от хотелски комплекс "Пири" в Банско, един от най-дългогодишните членове на БХРА в Банско, за да посрещат лятото на 2007 година с официално откриване на най-новите туристически атракции на комплекса. Сред новостите в туристическото предлагане за гостите на известния хотелския комплекс, както и за всички туристи в гр. Банско са: открит плувен басейн с дължина 25 м, детски басейн, детска спортна площадка и пиано бар.

Пири

Хотелски комплекс "Пири" предлага всички необходими условия за пълноценни тренировъчни занимания и подготовка на български и чуждестранни отбори. Спортният център предлага сауна, фитнес, масаж, закрит плувен басейн с минерална вода, футболни игрища, игрище за плажен волейбол. Хотелският комплекс беше и един от обектите в България, определен за база на Българския Олимпийски комитет за подготовка на отборите участници в олимпийските игри през 2004 г. в Атина.

Пири

От дълги години Димитър Пиришанчин, член на УС на БХРА инвестира в развитието на комплекса и в каузата на туризма в региона, във време, когато никой не вярваше в бъдещето на Банско и неговия потенциал в летния и зимния туризъм. Красивата архитектура на комплекса, зеленината, многобройните допълнителни услуги, кулинарните изненади отдавна са известни на гостите, които търсят нестандартна испокойна почивка с възможности за спорт и релакс в подножието на Пирин.

Пири

В комплекса се провеждат състезания по плажен волейбол, спортни лагери на футболни отбори от България, Македония, Гърция, Азербейджан и др. Специално за децата се организират "зелени училища" изпълнени с незабравими дни прекарани в полите на Пирин, игри, нови знания и екологична култура. Красивият и пълен със зеленина комплекс, невероятната гледка към планината и гостоприемството на екипа на "Пири" от години привличат български и чуждестранни туристи, които търсят атрактивна почивка и възможност за спортуване.

Пири


  Назад към Новини