Архив

Награди за членове на БХРА на Четвъртата международна борса „Културен туризъм -2007” – Велико Търново

19.04.2007

Престижни отличия за инж. Александър Митушев - хотелски комплекс „Александровски къщи” в Златоград и за г-н Георги Вълев, собственик на „Валекс ВВ” ООД за проект парк хотел „Дряново”

В рамките на завършилата Четвърта международна борса "Културен туризъм -2007" - Велико Търново за постижения в областта на културния туризъм бяха наградени нови членове на БХРА. На официалната церемония на събитието на 13 април т.г. в старопрестолния град наградата на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за хотелски комплекс, член на БХРА с най-добро рекламно-информационно обслужване в културния туризъм, беше връчена на хотелски комплекс "Александрови къщи" в Етнографския ареален комплекс "Златоград".

Културен туризъм

Собственикът на комплекса и председател на регионалната секция на БХРА в Златоград - инж. Александър Митушев и неговия екип инвестираха до днес много средства и усилия за реклама и промоциране на комплекса и региона. Десетки са професионалните рекламно-информационни материали - дипляни, карти, CD, книги, пътеводители, брошури, сувенири и др., които популяризират АЕК "Златоград" и родопския туризъм. Изработка на документални филми, организиране на интересни събития, реална грижа за квалификация и обучение на персонала - това са само част от работещите инвестиции на екипа на етнографския комплекс в развитието и на културния туризъм в региона.

Наградата на Съвета по туризъм - София беше връчена за проект парк хотел "Дряново" на г-н Георги Вълев, собственик на "Валекс ВВ" ООД, председател на регионалната секция на БХРА във Велико Търново лично от председателя на съвета - г-н Витан Иванов. След многобройните награди на Г. Вълев и инвестициите му за развитие на културния туризъм във Велико Търново, Арбанаси, дойде ред и на Дряново.

Културен туризъм

Един от учредителите, спонсорите и организаторите на културната борса, Георги Вълев и неговия екип продължават да подпомагат най-значимите културни събития в региона и инициативите на БХРА години наред. За всичко това на официалната церемония по връчване на наградите в областта на културния туризъм във Велико Търново, Г. Вълев беше аплодиран от колегите и партньорите си в туризма.

УС на БХРА честити новите награди на членовете на асоциацията инж. Александър Митушев - Златоград и г-н Георги Вълев - Велико Търново и им желае много здраве, оптимизъм и успешна съвместна работа в името на българския културен туризъм!


  Назад към Новини