Архив

Предстои най-значимият технологичен панаир в света „Интервитис Интерфрукта”

04.04.2007

Международния панаир за вино, плодове и плодови сокове ще се проведе от 22-26 април 2007 г. в Щутгард

"Интервитис Интерфрукта" е най-значимият технологичен панаир за вино, плодове и плодови сокове в света и се провежда на всеки три години в Щутгарт, Германия. Организатори на проявата са Съюзът на германските винопроизводители и Асоциацията на германските производители на плодове и сокове. В последното издание на изложението през 2004 г. участие са взели 578 фирми от 26 страни, а посетителите са били над 40 000 от 76 страни. Общата изложбена площ на панаира е била 60 000 кв. м.

Основните тематични направления на панаира са:

  • Техника за отглеждане на лозови и овощни насаждения - машини и съоръжения; обработка на почвата; растителна защита; екология.
  • Прибиране и обработване на реколтата - машини и съоръжения за обработка на грозде и плодове; гроздови и плодови екстракти.
  • Енология - помпени и транспортиращи системи; филтриращи технологии; измервателни и контролни системи; контейнери и аксесоари; технологии за дестилация и анализ на напитки.
  • Пълнене, бутилиране, запечатване и опаковане на вина и напитки - сортиращи, контролни и почистващи системи; оборудване за бутилиране, етикетиране и опаковане; рециклиращи системи.
  • Маркетинг и продажби - транспорт и дистрибуция; услуги и информация; продажби и презентации.

"Международен панаир Пловдив" АД организира колективно участие на български фирми на панаира като предлага следните възможности за участие:

  • Участие на общ информационен щанд с представител на Вашата фирма: цена 190 EUR/кв. м (без ДДС).
  • Разпространение на рекламни материали без представител на фирмата или организацията. Транспортирането, естеството и обема на рекламните материали подлежат на допълнително уточнение с организаторите от "Международен панаир Пловдив" АД. Обратна информация за проявения интерес може да бъде предоставена на фирмата или организацията след приключване на проявата: цена 161 EUR (без ДДС).

Заявки за участие, както и повече информация за панаира можете да получите на телефон: 032/ 90 26 76, факс: 032/ 90 24 32, г-н Данаил Стоянов - е-mail: dstojanov@fair.bg


  Назад към Новини