Архив

Предстои Международна туристическа борса „Културен туризъм 2007”

22.03.2007

Четвъртото издание на борсата организирана от Община Велико Търново и БХРА с подкрепата на Държавната агенция по туризъм, под патронажа на Министерство на културата ще събере отново стотици участници от 11 до 14 април 2007 г. в гр. Велико Търново

logo logo

За четвърта година – от 11 до 14 април 2007 г.

Община Велико Търново
Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация
с подкрепата на Държавната агенция по туризъм

имат удоволствието да ви поканят за участие в

Международна туристическа борса
“Културен туризъм 2007” - Велико Търново

под патронажа на Министерство на културата

Програмата предвижда работни сесии, включващи обсъждане на актуални въпроси, свързани със стопанисването, поддръжката и социализацията на културно-историческите обекти, представяне на региони с дадености за развитие на културен туризъм, презентации на нови туристически продукти, атракции и др. В рамките на международната туристическа борса ще се състои филмовия фестивал „На източния бряг на Европа”, на който ще се представят филми, популяризиращи българското културно-историческо наследство и туризма.

Събитието ще събере отново членове на БХРА, БТК, БАТА, БАСЕТ, БААТ, много туроператори, водещи имена в българската култура и археология, представители на местната власт, на културните и академичните среди, журналисти, студенти по туризъм и др. за участие в събитието.

Вече по традиция, специално за участниците в борсата, колегите от община Велико Търново и „Царевград Търнов” са подготвили атрактивни посещения и турове до най-интересните туристически обекти и атракции в региона.

БХРА

кани своите членове, асоциирани членове и партньори, които искат да участват в Международната туристическа борса “Културен туризъм 2007” - Велико Търново, да се регистрират по е-mail: bhra_office@abv.bg на факс: 02/988 05 78 или да ни изпратят регистрациите по пощата - София 1000, ул. „Триадица” № 5 Б, ет 1, в срок до 28 март 2007 г.

За членовете на БХРА предлагаме възможност за настаняване в „Best Western Veliko Tarnovo hotel Premier” - гр. Велико Търново на преференциални цени за дните на изложението: единична стая – 50.00 лв., двойна стая – 70.00 лв. Заплащането на нощувките се извършва на рецепция след направена резервация в БХРА на тел.: 02/987 65 86 до 28 март 2007 г. За допълнителна информация телефон: 02/987 65 86 – БХРА, г-жа Румяна Попова.

Предварителна програма

Заявка-договор

Условия за участие във филмов фестивал «На източния бряг на Европа»

Формуляр за участие във филмовия фестивал


  Назад към Новини