Архив

Елитът на световния туризъм се събра в София

19.03.2007

Славяна Манолова
(в. "СЕДМИЧЕН ТРУД", 14 март 2007 г.)

Целият материал е публикуван в рубриката "Пресaта за нас"

Борда на директорите на IH&RA на среща с БХРА и партньорите им в София

Президентите на Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA) пристигнаха специално в България за събитието

По повод приемането на България в ЕС и по случай приемането на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за член на Международната хотелиерска и ресторантьорска асоциация (IH&RA), за първи път у нас гостува Борда на IH&RA. Над 20 имена от световния туристически елит проведоха своята среща на Борда на директорите в София през месец март т.г.

IH&RA

Президентът на световната организация д-р Гасан Аиди и неговия екип присъстваха на срещата, организирана от БХРА в София с участието на членовете на УС на БХРА, представители на БТК, БАТА, НТБ, СБТИ, Съвет по туризъм - София и др.

IH&RA

В ресторант "Жасмин" в София председателят на БХРА - г-н Благой Рагин посрещна и гостите от Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA), пристигнали специално за случая. Сред тях бяха президента на BAHA г-н Бранко Кривокапич, президента на НОТАМ - г-н Дончо Таневски, г-жа Драгица Дрекалович, заместник-президент на BAHA и др.

IH&RA

С подписването на важни за BAHA и развитието на балканския туризъм документи, с фолклорна програма и български наздравици, участниците в срещата доказаха необходимостта от активен диалог и контакти с колегите от международния туристически бизнес. БХРА - една от най-дългогодишните национални организации в България, учредена през 1993 г. стана член на Международната хотелиерска и ресторантьорска асоциация от 1 януари 2007 г.

IH&RA


  Назад към Новини