Архив

Покана към членовете на БХРА за участие в семинара „Виното в ресторанта” на 29 март 2007 г. в рамките на Международната изложба за лозарство и винарство „Винария 2007”

14.03.2007

Обучението се организира съвместно с "Международен панаир - Пловдив" и сп. "Бакхус"


В рамките на „Винария 2007”, специално за членовете на БХРА ще се състои семинар „Виното в ресторанта”, организиран съвместно с "Международен панаир - Пловдив" и сп. "Бакхус". Еднодневното обучение с водещи експерти и лектори и дегустации на избрани вина ще се състои на 29 март 2007 г. в гр. Пловдив.

По покана на колеги от „Международен панаир - Пловдив” ЕАД, за трета година БХРА ще участва в изложбата със самостоятелен щанд и в съпътстващата програма. Ще се радваме, ако не само оцените шанса да бъдем част от едно доказано професионално и полезно за нашата гилдия събитие, но и се включите активно в специалната програма, изготвена за членовете на нашата асоциация.

Участието ни в изложбата ще ни донесе много нови контакти и партньорства, ще ни даде възможност да получим нова информация за представените изложбени браншове. Надяваме се да се запознаем с най-новите тенденции във винарството, да обогатим нашия собствен бизнес и квалификация, както и познанията си за българските вина и спиртни напитки.

Участието в семинара включва следните възможности:

  1. Талон за безплатен вход на „Винария 2007” 28-31.03.2007г.
  2. Безплатно участие с рекламни материали на членовете на БХРА на щанда на асоциацията, осигурен от организаторите.
  3. Поставяне на Вашите рекламни материали в медийните комплекти на журналистите.
  4. Присъствие на членовете на БХРА в еднодневния семинар „Виното в ресторанта” на 29.03.2007 г., организиран от „Международен панаир - Пловдив”, БХРА и списание „Бакхус”.
  5. Право на две безплатни кафе-паузи и безплатна обедна закуска за участниците в семинара.
  6. Право за получаване на личен сертификат за участие в семинара „Виното в ресторанта”.
  7. Възможност за членовете на БХРА първи в България да купят най-новата кулинарна книга на известния главен готвач Влади Илиев – хитът на книжния пазар „Сготви с настроение” (книга със DVD).

Такса участие за членове на БХРА: 80 лв.
Такса участие за хотелиери и ресторантьори: 100. лв.

Поради ограничения брой места за семинара, очакваме да попълните и изпратите в БХРА приложеният талон за регистрация и такса участие до 26.03.2007 г., за да бъдете включени за участие в програмата.

Банкова сметка на БХРА:
Обединена Българска Банка
Клон: Света София
IBAN: BG50UBBS78271014182509
BIC: UBBSBGSF

За допълнителна информация и уточнения тел.: 02/987-65-86 – БХРА, г-жа Румяна Попова, e-mail: bhra_office@abv.bg.

programa_vinoto_v_restoranta.doc  програма на семинар „ВИНОТО В РЕСТОРАНТА”

formuliar_vinoto_v_restoranta.doc  формуляр на семинар „ВИНОТО В РЕСТОРАНТА”


  Назад към Новини