Архив

Кемпински Хотел Гранд Арена в Банско - първият Leading Hotel of the World в България

19.02.2007

Петзвезден лукс в алпийски стил и неповторими изживявания с изглед към Пирин планина

Една от най-престижните организации в туристическия бизнес, Leading Hotel of the World, Ltd., поставя основите на своята дейност през 1928 г. и представлява над 430 от най-луксозните хотели, курорти и спа центрове в над 80 страни. Изискванията за получаване на членство за Leading Hotel of the World поставят условието един хотел да покрие точно определени стандарти, показващи отлични постижения във всички области, влияещи върху комфорта на госта и неговото добро благоразположение.

Екипът на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е щастлив да съобщи, че хотелът е първият Leading hotel of the Worldр признат в България, което отбелязва нов момент за туристическата индустрия в страната. На 13 февруари т.г. хотелът е посочен за един от Водещите хотели в света, преминавайки през щателна анонимна тридневна проверка, при която луксозният хотел достига и получава достойната титла.

Кемпински Хотел Гранд Арена

Разположен в един от най-красивите зимни курорти на България, елегантният хотел се слива със заобикалящата го среда. Уникалната композиция в алпийски стил се състои от пет сгради разположени в основата на ски зоната на град Банско. Директният достъп до авангардната гондола и неповторима гледка към величествената Пирин планина, предлагат пълен комфорт за любителите на зимните спортове. Кемпински Хотел Гранд Арена предлага неповторим лукс в 159 стаи и апартаменти, изключителна кухня и удобства, които осигурява професионалното обслужване на екипа от специалисти. Освен възможността за зимни спортове през месеците декември-април, хотелът предлага и разнообразие от летни занимания.

Кемпински Хотел Гранд Арена

Разнообразието от ресторанти, барове и салони позволява на гостите да избират между разнообразни кухни, включващи местни и чуждестранни специалитети. Тук е елегантния Come Prima ресторант със средиземноморски ястия, приготвяни в show kitchen пред очите на госта, ресторант The Gallery, достъпен направо от ски зоната, който разкрива възхитителна гледка към планината. Седемте бара и ресторанти са предпочитан избор от гостите с вкус към изискано обслужване, които оценяват вдъхновяващия пейзаж на Пирин планина. През януари т.г., Суши Бар и Лаундж отвори врати за ценителите на азиатската кухня и питиета - уединение и лукс, събрани в едно.

Кемпински Хотел Гранд АренаМодерният Zalez Spa&Welness Center предлага място за всеки, който иска да се наслади на луксозна обстановка и предразполага госта към релаксация. Центърът е уникален със своя размер, разгърната площ от 1200 кв. метра, с фитнес център, две сауни, 13 помещения за процедури, парна баня, турска баня, солариум, стаи за масаж, зона за разкрасяване, джакузи, четири вътрешни и външни басейни, Витамин бар и др. Освен богатото разнообразие от процедури за разкрасяване и подмладяване, автентичният Аюрведа център предлага не само методи на лечение, но и нова философия за живота.

За повече информация: www.kempinski-bansko.com


  Назад към Новини