Архив

Уникален хотел в полите на Пирин планина предлага всичко за здравето и спорта, красотата и почивката сред приятна атмосфера и добро обслужване

16.02.2007

От 15 март т.т. специални предложения за гостите на SPA Хотел Вила Рока - Банско, член на БХРА - програми за релакс и редукция на теглото

От 15 март 2007 г. Вила Рока, Банско в сътрудничество с Център за здравословно хранене и елегантност "Диели" предлагат всяка седмица 7, 10 или 14-дневни програми за релакс и редукция на теглото. Те са основават на най-естественият и здравословен начин за корегиране на теглото - чрез балансирано диетично хранене и активно движение. Наред с корекцията на теглото, всеки успява да се откъсне от напрегнатото ежедневие, да се потопи в една различна атмосфера, да се зареди с ново количество енергия и най-вече, да посвети няколко дни само на себе си.

Специално разработеният хранителен режим и помощни материали за всеки, помагат за изграждане на правилни хранителни навици и запазване на постигнатия резултат и за в бъдеще. Балансираното хранене с плодове, зеленчуци, месо, риба и млечни продукти не лишава организма от необходимите хранителни вещества, витамини, макро и микро елементи. Резултатът е оптимален, когато хранителния режим се съчетава с лека физическа активност. Затова се прилагат комплекс от индивидуално разработени упражнения , натоварващи постепенно всяка точка на тялото. Всички комплекси са лесни за изпълнение и помагат на гостите да се чувстват свежи, тонизирани и емоционално стабилни.

Включените в програмата разходки сред природата носят настроение и освобождаване от стреса. Танцовата терапия също допринася за придобиване на елегантна фигура. Ефектът от тези процедури се дължи на благоприятното съчетание на мелодиите, повишаващи тонуса и увеличения енергоразход от ритъма на музика.

Вила Рока

Разположен в полите на Пирин планина, Вила Рока се намира в непосредствена близост до централната старинна част на Банско. Хотелът e само на няколко минути от основния лифт с осигурен безплатен транспорт. Хармонията и спокойствието на градчето, и особено уникалния дизайн на хотела правят незабравима ваканцията на гостите тук.

Японският стил на ресторанта със сто места е умело съчетан със слънчев английски двор. Перфектно подбраното меню и специалната селекция вина са в унисон с приятна атмосфера и добро обслужване.

Хотелът разполага с 220 легла, разпределени в 89 двойни стаи, включително 10 мезонета. Всички стаи са оборудвани със сателитна телевизия, телефон, мини-бар, душ / вана. Вила Рока е перфектният избор за бизнес срещи и конференции. Хотелът разполага с конферентна зала с 70 места, модерен бизнес и интернет център, които са напълно оборудвани с модерна техника и телекомуникационни връзки.

Вила Рока

В хотела се намира и уникален SPA център със закрит басейн, масаж, ароматерапия, солариум, джакузи, сауна и парна баня. Ако искат да останат сами, гостите могат да използват частния сектор със самостоятелно джакузи и парна баня. Висококвалифицирани специалисти за предлагат SPA терапии за тяло: ароматерапия; арома масаж; релаксираща арома маска за тяло; фанготерапия с термална лечебна кал; фанго боди репинг; антицелулитна кална маска на тяло; пилинги на тяло със соли от Мъртво море и фитоароматични масла - киви & круша, орхидея, пачули, иланг-иланг & ванилия, бял мускус и др.; таласотерапия; маски на тяло с морски водорасли; боди репинг с водорасли; антицелулитна, дренираща и отслабваща терапия; винотерапия; вино масаж; гроздов пилинг на тяло; хидратация с грозде и вино; крио терапия; антицелулитна студена терапия с боди репинг; терапия "Тежки и уморени крака"; масаж с вулканични камъни на цяло тяло; индийски чакра масаж; тeрапевтичен масаж с мед; антицелулитни масажи; класически и терапевтичен масаж; рефлексотерапия и др.

Вила Рока

SPA терапиите за лице Mary Cohr включват: почистване и масаж на лице; хидратация Нова Кожа с гликолови екстракти и фитоароматични масла; лифтинг с морски колаген; избелваща терапия с Кларисел срещу петна и пигментации; терапия за околоочен контур - антибръчки и блясък; подмладяване с фитоароматични масла; ароматерапия с есенциални масла и др.

За повече информация и резервации:
marketing@villaroka.com; hotel@villaroka.com; reservations@villaroka.com и на сайта на Вила Рока www.villaroka.com.


  Назад към Новини