Архив

Предстои 24-та Международна туристическа борса „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО ‘2007” в Националния дворец на културата, София

12.02.2007

БХРА участва в програмата на борсата с кръгла маса на тема: „Балканското сътрудничество в туризма” и с щанд

В периода 22 - 24 февруари 2007 г. в Националния дворец на културата - София ще се проведе 24-та Международна туристическа борса "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО '2007". Тазгодишното 24-то издание се провежда под патронажа на Столична община с участието на над 300 изложители от България, Гърция, Турция, Испания, Италия, Австрия, Кипър, Египет, Тунис, Тайланд и др. Любезните организатори на най-престижния туристически форум в България - "Прим Експо" предоставят безплатен щанд на членовете на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

На 22 февруари 2007 г. - четвъртък в Националния дворец на културата - зала 8 от 16.30 до 17.30 часа в рамките на Международната туристическа борса "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО '2007", Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) организира съвместно с Българската туристическа камара (БТК), Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА) и Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA) кръгла маса на тема: "Балканското сътрудничество в туризма". Дискусията ще се проведе под патронажа на Държавната агенция по туризъм. В дискусията ще участват представители на хотелиерските асоциации на Македония, Сърбия, Черна гора, Албания, Украйна, Румъния, Босна и Херцеговина; българския туристическия бизнес, неправителствени организации, медии и др.

На 23 февруари в НДК - зала 10 ниво 8 от 10.00 до 17.00 часа имаме удоволствието да ви поканим за участие в дискусия на тема: "Висшето образование в туризма - много въпроси, малко отговори", организирана от НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ и ПРИМ ЕКСПО с участието на 20 университети и колежи в България.

Моля да предоставите Вашите рекламни материали в офиса на БХРА (София, ул. "Триадица" 5 Б, ет. 1) до 20.02.2007 г. или на щанда на БХРА в дните на изложението.


  Назад към Новини