Архив

В първия за годината брой на сп. HоRеMаg – информация за професията на туроператора, за структурните фондове на ЕС, за on-line продажбите и много новини за туристическия бизнес

12.02.2007

В изданието е представен и носителят на Годишната награда на БХРА за хотелски мениджър на 2006 г. Деян Иванов, генерален мениджър на хотелите “Бест Уестърн Премиер” (Велико Търново), “Извора” (Арбанаси) и “Парк хотел Дряново”

Особеностите и бъдещето на професията на туроператора са централна тема на първия за 2007 г. брой на сп. HоRеMаg. Как функционира един туроператор и какви са тенденциите и основните предизвикателства на професията, разказват изявени представители на бранша.

От секция "Туризъм" читателите ще научат подробности за възможностите българския туризъм да се възползва от структурните фондове на ЕС, ще се запознаят с най-интересното от проведената през януари т.г. международна конференция "България - страна на мечтите" и ще разберат как успешно да проведат инфотур в своя регион.

В секция "Хотели" се акцентира върху въпросите: изгубени ли са традициите на доброто обслужване и как по-ефективно да използваме анкетните карти и картите за коментари. Представено е и изследване върху степента на удовлетвореност от европейските хотели през 2006 г. Лице на секцията е Деан Иванов, генерален мениджър на хотелите "Бест Уестърн Премиер" (Велико Търново), "Извора" (Арбанаси) и "Парк хотел Дряново", носител на Годишната награда на БХРА за хотелски мениджър на 2006 г.

С новия брой на списанието ресторантьорите ще си зададат въпроса струват ли си on-line продажбите, както и не се ли пренебрегва у нас необходимостта от специализирани консултанти. "Маршрутите" в броя отвеждат към Добърско, а "Тайни от кухнята" залагат на незаслужено пренебрегваното в България червено цвекло. Наред с това, новият брой предлага още много новини от българския и световен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство.

АHоRеMаg


  Назад към Новини