Архив

В края на март предстои престижното панаирно събитие „Винария”, включено в календара на Международната асоциация на изложбената индустрия – UFI

09.02.2007

БХРА отново е съорганизатор в семинара за професионалисти „Виното в ресторанта”

Международната изложба за лозарство и винарство и Фестивал на виното ВИНАРИЯ 2007 ще се проведе от 28 до 31 март 2007 г. в Международен панаир Пловдив. Това е световнопризнато панаирно събитие, включено в календара на Международната асоциация на изложбената индустрия - UFI от 1997 г.

Над 20 000 специалисти, търговци и ценители на качествени вина и високоалкохолни напитки от над 30 държави идват всяка година на ВИНАРИЯ да правят бизнес. Форумът представя новостите от областта на лозарството и винарството в световен мащаб в неповторима атмосфера. Всяко ново издание на ВИНАРИЯ е по-мащабно и по-представително от предходното.

ВИНАРИЯ 2007ВИНАРИЯ 2007

Винените конкурси и състезания са признание за всеки винопроизводител. Най-престижният конкурс, на който се оценяват българските вина и спиртни напитки, са Националните дегустации на вина, организирани от Националната лозаро-винарска камара по време на Фестивала на виното в рамките на ВИНАРИЯ.

ВИНАРИЯ 2007ВИНАРИЯ 2007

Сред акцентите на деловата програма по време на проявата ще бъде и третото издание на семинара "Виното в ресторанта". Той традиционно се организира от сп. "Бакхус", Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и Международен панаир Пловдив. Семинарът има за цел да бъде полезен на хотелиери и ресторантьори от цялата страна, като ги запознае с разнообразните теми, свързани с дегустирането на различни сортове вина, културата на поднасяне и консумация, неразделна част от менюто на всеки съвременен ресторант.

ВИНАРИЯ 2007ВИНАРИЯ 2007

Членовете на БХРА - участници в еднодневния семинар получават личен сертификат за участие в обучението, който се връчва официално в края на деня. По традиция асоциацията присъства на ВИНАРИЯ със собствен щанд, където презентира с рекламно-информационни материали своите редовни и асоциирани членове от цялата страна.


  Назад към Новини