Архив

„Тур Клуб РеМарк” раздаде наградите на Четвъртия медиен конкурс в Парк-хотел „Москва” в София

31.01.2007

Регионалната секция на БХРА представи успешно „Балкания” на борсите в Щутгарт и Братислава

На 29 януари т.г. в клуб-ресторант "Диема" - в Парк-хотел "Москва" в София, "Тур Клуб РеМарк" връчи наградите си за медии в конкурса "Балкания 2006". Събитието се организира с подкрепата на общините Троян, Тетевен, Априлци и Луковит, а от 2007 г. и с участието на СД "Добреви-Троян и Сие", "Камакс" - Тетевен; Пицария "Маями" - Троян и клуб-ресторант "Диема".

Балкания 2006

Наградите бяха връчени от г-жа Даря Заричинова от "Тур Клуб РеМарк" - регионална секция на БХРА и кметовете на общините. В конкурса "Балкания 2006" бяха наградени журналистите: Канна Рачева от bТВ; Петър Дяков и екип на "Глобус"; Таня Димитрова от "Дарик" радио; Татяна Кирякова от в. "Дума"; Таня Тодорова от в. "Сити маркет"; Десислава Радомирова и Елисавета Стоянова от сп. Happy Weekend; Венета Николова от БНР - програма "България"; Румяна Цветкова от БНР - програма "България"; Биляна Богоева, сп. "Черга"; Мариета Томова от в. "Телеграф"; Галина Рулева, сп. "Сол и пипер"; Живко Джаков, сп. "Офф роуд"; Зора Нейкова от БНР - програма "Хоризонт"; Евелина Стоянова от БНР - програма "Хоризонт"; Генади Маринов, в. "Троян 21"; на Иван Филчев, Бистра Попдимитрова и др.

Балкания 2006

"Тур Клуб РеМарк" връчи на заместник-председателя на Държавна агенция по туризъм г-н Станислав Новаков специална пластика на керамиците Ивайло Иванов и Ирина Вачкова от Априлци за приноса на ДАТ за популяризиране на "Балкания" - "Тур Клуб РеМарк", която представи региона на борсите в Щутгарт и Братислава. Организаторите поставиха и началото на Петия медиен конкурс за "Балкания" с филма на Канал 1 на БНТ за представянето на България в Щутгарт и Братислава.

Балкания 2006


  Назад към Новини