Архив

Хисаря откри новия си туристически информационен център

05.01.2007

Градът става все по-привлекателен с минералната си вода, с модерните условия за SPA и уелнес туризъм и с многобройни си културни забавления и атракции

Основна част от тържествата за приемането на България в Европейския съюз стана официалното отриване на туристическия център в Хисаря на 1 януари 2007 г. Сред официалните гости на откриването бяха и.д. председателят на Държавната агенция по туризъм г-н Христо Христов, председателят на БХРА г-н Благой Рагин, г-н Иво Атанасов - депутат, представители на туристическия бизнес и много гости, избрали Хисаря за новогодишните си празници.

БХРА

Лентата прерязаха г-н Христо Христов и кмета на града г-н Вълко Макавеев, като пожелаха успехи на центъра и много туристи в града. "От днес вече сме европейци, но от 2000 години вие сте в Европа с културата на траките, римляните, византийците и българите, живели в този прекрасен град!"- каза в приветствието си при откриването г-н Благой Рагин.

БХРА

Хисаря предлага на своите гости не само възможностите на своята известна от векове минерална вода, но и отлични съвременни и модерни условия за SPA и уелнес туризъм, но и многобройни културни забавления и атракции - изложби, пленери, театрални представления, фолклорни фестивали. А археологическите паметници от времето на траките и римляните подчертават богатата история на този град.

БХРА


  Назад към Новини