Архив

Сред най-новите членове на БХРА вече е и ресторант “Табиет”

15.08.2005

Как в известното столично заведение превръщат готвенето в изкуство, а храненето - в ритуал

   Всекидневната човешка потребност - храненето, не може да бъде заменена с нищо, категорични са професионалистите от "ЕС ДИ ПАРТНЪРС" ООД. И създават два ресторанта за своите настоящи и бъдещи клиенти с име, което казва всичко - "Табиет".

   Първият се намира на ул."Св. Св. Кирил и Методий" №1 и е открит преди две години - с места и в търговските зали, и в двете летни градини. Всеки, които е ходил там, завинаги запомня адреса и телефона за резервации. И винаги проверява предварително има ли места, защото всичко там е направено с табиет за табиетлии - от обстановката до менюто и посрещането.

   Вторият е новооткрития ресторант - "Табиет 2", намиращ се в сградата на бившия хотел "Орбита" /сградата на БЧК/, който предлага 80 места в търговската зала и 55 места в лятната градина. Колкото и да са горещи софийските вечери, тук на високото хладината от Витоша винаги се усеща край малките кипариси в градината. Броени седмици след откриването му, "табиетлиите" не само в столицата вече знаят новото име на гостоприемството. Изненадите в менюто, внимателното и топлото обслужване и качеството, което се предлага са резултат от нестандартно търсене и много труд, от интелигентност и отлично познаване на традициите и новостите от световната и националната кухня.

   Ресторантите са един комплекс от екстериор и интериор, специфична-идентична кухня и сервиз. "Табиет" допълва своя продукт чрез кетъринг услуги, организирани мероприятия - празненства по различни поводи - коктейли, сватби, рожденни дни , специално отношение и нов подход в обслужването, постоянното високо качество на храната и напитките, италиански десерти приготвени лично от италианския майстор М-р Дино и разбира се всичко това съчетано с удобство, уют и свежи цветя. Взаимно обвързани или поотделно тези елементи оформят отличителните белези и характерната визия на ресторантите, които вече имат своя запазена марка.

   За ресторантьорския продукт на "Табиет" клиентите вече могат да кажат, че професионалният екип тук успява да превърне готвенето в изкуство, а храненето - в ритуал, защото "добрата кухня винаги има значение". Телефонът за резервации в "Табиет 1" е 02/983 31 31, а в "Табиет 2" - 02/96 96 96.

Tabiet


  Назад към Новини