Архив

Покана за дискусия на БХРА на тема: „Кадрите в хотелиерството и ресторантьорството – проблеми и решения“ в рамките на МТБ „ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО 2017 г.“

14.02.2017

От 15до 17февруари 2017г. Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО събира за 34–ти път в Интер Експо Център – София участници и представители на туристическия бизнес от България и цял свят.

Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО и се провежда под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община, БТК, БХРА, БАТА, АБТТА, БУБСПА, Софийски съвет по туризъм.

ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО е най-мащабния туристически форум в България, предназначен за професионалисти и широка публика. Профилът на изложителите включва Национални туристически организации, асоциации и сдружения, туристически фирми и агенции, хотели, балнеолечебни курорти и спа центрове, общини, транспортни организации, софтуерни фирми и компании за хотелиерско оборудване.

Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация ще участва в изложението със самостоятелен щанд и в съпътстващата програма с дискусия на тема: „Кадрите в хотелиерството и ресторантьорството – проблеми и решения“, която ще се състои на   15 февруари 2017 г. от 12.30 часа до 13.30 часа в зала „Вихрен”, ет. 2 на Интер Експо Център- София.Модератор ще бъде г-жа Людмила Ненкова – Заместник - председател на УС на БХРА.

С оглед ползотворното провеждане на дискусията е необходимо в срок до 14.02.2017 г. да получим от вас проблемни въпроси и предложения по разискваната тема, както и информация за участието ви в дискусията. По традиция БХРА предоставя на своите членове и възможност за участие с рекламни материали на информационния щанд на асоциацията.

Напомняме ви, че първия ден на изложението е само за професионалисти и влизането става с предварително попълнена и разпечатана регистрация, която се представя на информационния щанд на Ваканция & СПА експо /на входа на Интер Експо Център - София/. Прилагаме регистрационната форма за посетителии програма на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО.


  Назад към Новини