Архив

Успешно бе открит туристически сезон "Лято 2016" в к.к. „Слънчев бряг“

30.06.2016

На 23 юни 2016 г. СНЦ „Съюз на собствениците-Слънчев бряг“ с любезното домакинство на комплекс „Cacao beach-Bedroom beach club“ откри официално туристически сезон "Лято 2016" в к.к. „Слънчев бряг“. Официалният старт на новия туристически сезон дадоха г-жа Ирена Георгиева – заместник-министър на туризма и г-жа Лидия Благоева – началник на кабинета на МТ, г-н Вълчо Чолаков - Областен управител на Бургас, г-н Благой Рагин – председател на УС на БХРА и г-н Веселин Налбантов – заместник-председател на СНЦ „Съюзът на собствениците-Слънчев бряг“.

На церемонията присъстваха политици, представители на държавни и обществени институции, кметове на морски общини, членове на УС на БХРА от София, Велинград, Варна, Добрич, Поморие, Търговище, Благоевград, к.к. Албена, Несебър, туроператори и представители на медиите. „Пожелавам успешен летен сезон и много туристи, които да се завърнат отново и да доведат и други почиващи тук”, каза заместник-министър Георгиева. Гостите на тържеството пожелаха на представителите на туристическия бранш успешен сезон и добри резултати от свършената работа, а на летовниците в Слънчев бряг много положителни емоции и забавления.

По традиция небето над Слънчев бряг озариха мощни фойерверки и отбелязаха началото на 57-то туристическо лято в най-големия ни черноморски курорт. За доброто настроение на присъстващите се грижеше балет „Бедрум Премиум лейдис”.


  Назад към Новини