Архив

Велико Търново ще бъде домакин на 10-то юбилейно издание на Международното туристическо изложение „КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ”

04.03.2013

От 18 до 20 април 2013 г. в изложбени зали „Рафаел Михайлов” Велико Търново ще се проведе 10-то юбилейно издание на Международното туристическо изложение „КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ”.

От 18 до 20 април 2013 г.в изложбени зали „Рафаел Михайлов” Велико Търново ще се проведе 10-то юбилейно издание на Международното туристическо изложение „КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ”. Проявата се организира с любезното съдействие на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Асоциация на българските туроператори и туристически агенции и Общинска агенция по туризъм „Царевград Търнов”. Домакин на форума е Община Велико Търново.

Имаме удоволствието да ви поканим да се включите в специализирания форум за културен туризъм в България, като представите културно-исторически паметници, археологически находки, образци на различни архитектурни стилове, културни събития като концерти, театрални и балетни постановки, кинофестивали, изложби, музеи, фолклор, традиции и занаяти, местни ястия и напитки, както и всичко автентично, носещо духа на България и вашия регион.

Като участник в Международното туристическо изложение „КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ” 2013 имате възможността да осъществите полезни бизнес контакти, да се запознаете с новите тенденции и промени в туристическия бизнес, както и да се включите в туристическото изложение, в дискусионната програма, във Фестивал за филми, популяризиращи българското културно-историческо наследство и туризма под мотото “На източния бряг на Европа” и в Националния конкурс „READANDTRAVEL” („Чети и пътувай”).

Заявки за участие се изпращат на факс: 062/600 768 или ел. поща: office@velikoturnovo.info до 29-ти март 2013 г.
За допълнителни въпроси и уточнения: 062/622 148; 0887/659 829.

Заявка за участие:тук


  Назад към Новини