Архив

Над 14 000 посетители регистрираха специализираните изложения за храни, напитки и ХоРеКа индустрията

16.11.2012

През изминалата седмица Интер Експо Център – София, концентрира срещи и демонстрации на нови продукти и услуги в сферите на храните, напитките, хотелското и ресторантьорското оборудване. 12-то издание на СИХРЕ (над 63 директни изложители) се проведе паралелно с международните изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД И ДРИНК (240 директни изложители). Силно беше международното участие с представителства на Австрия, Австралия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Испания, Италия, Полша, Португалия, Словакия, САЩ, Тайван, Турция, Холандия, Чехия и Швейцария. 35% от фирмите изложители участваха за първи път.

ВАНА

Специализираните изложения бяха анонсирани на работна закуска, която срещна представителите на браншовите организации и ресорните журналисти, за да бъдат обсъдени наболелите проблеми на бизнеса. За да е максимално полезен на бизнеса и в интерес на решаване проблемите на конкретните индустрии, Интер Експо Център ще продължи този формат, в качеството си на дългогодишен организатор на международните професионални форуми и постоянен партньор на браншовите асоциации.

ВАНА

Богатата съпътстваща програма на изложенията включваше В2В събития за браншовете – срещи с организации от месната индустрия на Англия, делегации от Йордания и от град Айдън, Турция, Унгарски икономически форум, Бизнес форум, организиран от посолството на Южна Африка, конференции, презентации и др. За пети пореден път се проведе Конкурсът „Златен медал с диплом” за качествени готови храни, напитки и/или добавки, представени от фирмите изложители. Целта бе да се поощри и насърчи производството и предлагането на храни с доказани и уникални качества.

ВАНА


  Назад към Новини