Архив

Интерхотел Велико Търново отпразнува тържествено своят г.30-годишен юбилей

21.06.2011

Над 100 гости на юбилейното тържество посрещнаха собствениците и мениджърите на хотела на градинско парти, на което Благой Рагин, председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, връчи на собственика на хотела Георги Георгиев поздравителна грамота от Световната асоциация на хотелиерите и ресторантьорите. Празника продължи с изпълнения на джаз певеца Васил Петров под акомпанимента на композитора Ангел Заберски-син и завърши с пищна заря.

СтандартСтандарт

Интерхотел Велико Търново е проектиран от арх. Никола Николов и е открит през 1981г. Хотелът разполага с 103 стаи Superior, 32 стаи Standard и 66 стаи Economy. От всички стаи гостите могат да се насладят на гледката към стария град и паметника на Асеневци. Истински кулинарни специалитети се предлагат във всеки един от ресторантите в Интерхотела. Лятната градина “Воденицата” е уютно и спокойно място с невероятна гледка към стария град и превъзходна кухня, предлагащи специалитети на чеверме и пещ. Интерхотел Велико Търново предлага конферентна база с 8 зали с капацитет от 12 до 1500 души; Спа-комплекс, разполагащ със закрит басейн, две сауни, солариум, парна баня и фитнес.

Стандарт

Изпълнителният директор на Интерхотел Велико Търново г-жа Дора Иванова сподели с гостите, че до края на годината хотелът ще бъде с напълно нова визия, лятна тераса, нов ресторант и пиано бар. Основно ще бъдат променени рецепцията, фоайето и лоби барът. Цялостната реконструкция на базата ще започне с 10 млн. евро инвестиционен кредит.


  Назад към Новини