Архив

Парк-Хотел и СПА "Романтика" - позволете романтиката да ви завладее

21.06.2011

Най-новият член на БХРА - Парк-Хотел и СПА "Романтика" се намира в Свиленград и предлага настаняване в единични, двойни стаи и апартаменти. Помещенията са обзаведени с климатик, безжичен интернет, телевизор, телефон, минибар, сейф, сешоар и тераса. Уютният ресторант, съчетавайки лукса на новото време с лек романтичен привкус, предлага своите 120 места за честване на вашите незабравими юбилеи, сватбени тържества и бизнес срещи. Тук ще имате удоволствието да опитате специално подбрани европейски ястия и да се докоснете до романтичните френски специалитети, приготвени под вещия поглед на главния готвач Мариан Годжев.

СтандартСтандарт

За да отговори на високите изисквания на гостите, Парк-Хотел и СПА "Романтика" предлага модерен комплекс, разполагащ с Wellness зона и Medi SPA център. Wellness зоната включва: плувен басейн с размери 10/18 м. и тераса за релакс, парна сауна с висока влажност и температури от 50° С, ледена стая, в която се поддържат температури от -10°С, фитнес зала оборудвана с най-висок клас професионални уреди MATRIX и др.

СтандартСтандарт

Medi SPA център Romanticа е изграден по примера на най-модерната концепция в света SPA Бранд PEVONIA, която съчетава съвременните постижения на козметологията, високотехнологична апаратура и естетични корекции с Restylane®, хиалуронова киселина и ботулинов токсин, извършвани единствено от доктор специалист. Висококвалифицирани СПА терапевти ще изготвят индивидуалнa програма от процедури, съобразена с вашите нужди и желания; ще положат деликатна грижа за вашето здраве и красота в отпускаща атмосфера на фона на приятна музика и свещи.


  Назад към Новини