Архив

Хотел „Оникс” стана част от голямото семейство на БХРА

20.06.2011

Тризвездният хотел „Оникс” е разположен в центъра на град Китен, в близост до автогарата, пощата и други обслужващи обекти. Непосредствено до хотела гостите могат да ползват безплатен, обществен паркинг и детски площадки за игра, разположени в красива градина.

Стандарт

Хотелът разполага със 150 легла, разпределени в 67 стаи и 6 студия. По желание на гостите се осигуряват допълнителни легла, които се ползват с отстъпка. Всички стаи са оборудвани с телевизор с кабелна телевизия, минибар, телефон и са централно климатизирани. Стаите и студията имат самостоятелни тераси, от които се разкриват красиви гледки към града или към басейна. Хотелът предлага на своите гости открит басейн, детски басейн, лоби бар, безплатен Wi-Fi интернет, фитнес зала, сауна и джакузи.

Стандарт

Механата към хотела разполага със зала с 60 места и лятната тераса, покрита с красив чардак с елементи от възрожденската архитектура. Предлагат се традиционни ястия, специалитети от българската кухня, барбекю, сръбска скара и др.

Стандарт

За допълнителна информация и резервации, можете да се обърнете към отдел „Маркетинг и продажби” на тел.: 0888 85 82 40, тел: 0550/3 63 51, e-mail: onyx_hotel@abv.bg; onyx_reception@abv.bg


  Назад към Новини