Архив

Очакваме ви в Априлци на Първия летен празник на шоуто и имитацията „Иван Балсамаджиев”

26.05.2011

Стандарт

На 4 юни 2011 г. в Априлци Сдружение с нестопанска цел Тур Клуб РеМарк, Община Априлци и Читалище Бъдеще – Априлци организират Първи летен празник на шоуто и имитацията „Иван Балсамаджиев”. Амбиция на организаторите е в този ден да се постави началото на ежегоден Летен празник на шоуто и имитацията в Априлци, на който да се даде възможност за изява на млади и утвърдени таланти в тази област пред жителите и гостите на града, регионални и национални медии. Водещ на празника ще бъде един от любимците на българската публика – Стефан Рядков.

Стандарт

След успешна благотворителна кампания за набиране на средства Сдружение Тур клуб РеМарк организира изработването на барелеф на Иван Балсамаджиев в кв. Острец, гр. Априлци – родното място на актьора. Барелефът с автор Куню Желев ще бъде официално открит на 4 юни 2011 г. /събота/ от 16 ч. пред сградата на читалището.

Стандарт

Програмата на празника на 4 юни т.г. /Събота/ в Априлци, кв. Острец включва:

16.00 ч. - Откриване на барелеф на Иван Балсамаджиев пред сградата на читалище “Бъдеще”,
17.00 ч. - Празнична програма с водещ Стефан Рядков в салона на читалище “Бъдеще”

Елате, за да видите на живо “Емил Димитров”, “Майкъл Джексън”, “Васил Найденов”, “Георги Парцалев”, “Известни български политици” и др. С участието на: Стефан Рядков, Звезделин Минков, Николай Атанасов, Георги Генов, Мария Марковска, Христо Младенов и Илияна Илиева; грим: Димитър Коклин.

Да се преклоним пред паметта на актьора Иван Балсамаджиев и пред изкуството да разсмиваш...

За допълнителна информация относно организацията и настаняването тел.: 0887 831 971 - Даря Заричинова.


  Назад към Новини